2777
2789
عنوان

کفش سفارش دادم رسید😍

102 بازدید | 9 پست

راضیم از همه چیزش

ولی یکم پامو اذیت میکنه

اوندفعه هم رفتم کفش بخرم حضوری..تو مغازه ک‌بودیم پامو اذیت میکرد البته سایزش کوچیک بود یکم ولی تو رو در وایستی گیر کردم نگفتم نمیخامش..

چن روز بعد ک موند گوشه خونه بردم پس دادم..پام زخم شده بود

الانم اینا رو سفارش دادم خیلی خوبه سایزش هم یکم برام بزرگه و‌کفی گذاشتم ولی کفش پای راستم انگشت اخریه م اذیت میکنه بنظرتون چیکار کنم؟

لطفا نگید چرا کفشو سفارش دادیو..چون فقط همین ی انگشتمه ک اذیت میشه

چیکار کنم؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل فرم پاته عزیزم یا پهنه یا تپل احتمالا

کو عکس بذارو اگ میشه پیجشو بده

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

اگر کفی گذاشته ببر و نیم کف بکن اون پات که اذیته درست میشه مبارک باشه منم اینترنتی زیاد سفارش میدن

ینی فقط قسمت پاشنه پام باشه؟

قسمت انگشتامو ببرم؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

مشکل فرم پاته عزیزم یا پهنه یا تپل احتمالاکو عکس بذارو اگ میشه پیجشو بده

تو ایتا هست عزیزم

میگن موقع خرید کفش صبح نرید خرید چون پا ورم داره و خوب سایز نمیشه

اینترنتی گرفتم گلم