2777
2789
عنوان

بخدا خوشگل بود خوب نیست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10526 بازدید | 389 پست
تو خیابون حجاب دارم

خب پس واسه چشاته

حق دارن

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا بعضی بنده هاتو نقاش کردی واسه ما رنگ کم اومد قهوه ای پاشیدی به سر تا پامون  ؟ 😐🌱

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

من نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم😐خودمم معمولیممثل اسی

من نگفتم ثابت کنین خودتونو 

فقط خواستم ببینمتون 

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

نه آخه هیچ جا مثل نی نی سایت از خوشکلی زیاد نمی نالن 😁😁😁همشون میگن هر جا میریم بهمون زل میزنن هر ...

خوشگلی نالیدن نداره نازیدن داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2810