2777
2789
عنوان

توروخدا کیا پانیک داشتن وخوب شدن بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 109 پست
چطور ممکنه به حرف هشتا دکتر گوش نکنی ؟؟؟؟گوش کن خودتو کمتر عذاب بده

اول دکتری که رفتم ترسوندم دیگه.....گاهی خوبم گاهی وقتی علایم میاد ومیرم مهمونی جایی اینجوری سرم گیج میخوره و دلشوره میگیرم باز یادش میفتم‌ میترسم

والا داشتم ...من میگرنم دارم ...الانم هر از گاهی کف سرم درد میگیره ...ولی بخاطر استرسه

الان میری مهمونی اینا دیگه راحتی گیجی منگی وحس افتادن نداری؟؟منم گفت میگرن عصبی داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول دکتری که رفتم ترسوندم دیگه.....گاهی خوبم گاهی وقتی علایم میاد ومیرم مهمونی جایی اینجوری سرم گیج ...

علائمت علائم استرسه زیاده ...منم وسط عروسی دوستم سرگیجه گرفتم شدید....علائمت ربطی به اون نداره 

بعضی وقتا دارم چون استرسی ام ...ولی نه به اون شدت

توروخدا ببخشید میشه جوابمو بدید شما ام آرای که دادید بلاخره چی گفتن گفتن سالمه ؟وسردردتون بهش ربطی نداشت؟توی تایپکهات خوندم که گفتید دکتری گفته چیز مهمی نیست فعلا وقت هست یعنی چی توروخدا؟

توروخدا ببخشید میشه جوابمو بدید شما ام آرای که دادید بلاخره چی گفتن گفتن سالمه ؟وسردردتون بهش ربطی ن ...

وااااییی عزیزم اروم باش تو روخداااا ....به دکترم نشون دادم گفت مغزت از منم سالمتره اینام تو سر خیلیا هس که اسلا خبر ندارن و اصلا چیز مهمی نیس ...بله الان سردرد ندارم و راحت همه جا میرم یه دوره ای اونجوری بودم که خداروشکر خوب شدم شما هم خوب میشین ♥️اگه انقد استرس داری جواب ام ار ایتو به دکتر مصطفی اسداللهی نشون بده ...تو دکتر ساینا وقت بگیر نشونش بده ویزیتشم دویست ...ولی از این وسواس نحات پیدا میکنی

وااااییی عزیزم اروم باش تو روخداااا ....به دکترم نشون دادم گفت مغزت از منم سالمتره اینام تو سر خیلیا ...

شما نشونش دادید چی گفت بهتون توروخدا؟شما الان دارویی برای این مشکل مصرف میکنید توروخدا؟

خارجی Small size of Venus angioma

نه من نوشته که تنگی  بی نظمی وقطع توی رگ دیده میشه وفاقد لخته خون واین چیز است....مغز سالمه....که دکتر بردم گفتش این مادرزادی اون رگ تشکیل نشده و مشکلی نداره...وسردردت بخاطر اضطرابه.

2810