2777
2789

سلام عزیزان 

کسی متخصص عالی مغز و اعصاب توی تهران یا کرج برای نوزاد یا کودک می‌شناسه ؟

فرم سر پسرم نامتغارنه یه دکتر بردم جوابی ازش نگرفتم می‌خوام تشخیص دکتر دیگرم بدونم 

پسرم چهار ماهشه 

سزارین بودم سرش گرد گرد بود از نابلدی بد خوابیده سرش کج شکل گرفته 

پشتش صافه 

بغل سرش یه سمتش گرده یه سمتش درازه 

همین باعث نامتغارنی شده 

به هر پهلو دوماهه خوابوندم درست نشد که نشد متکا فرم دهی همش بی فایده بود تا سی تی اسکن گرفتم از سرش بردم دکتر. مغزو اعصاب گفت نامتغارنه گفتم قبل سی تی هم مشخص بوده زحمت کشیدی همین؟!

گفت دوماه دیگه بیا 

همش بغلت بگیر بیداره همین 

می‌خوام ببرم دکتر دیگه نظر اونو بپرسم. تا دیرتر نشده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عزیزم نمیدونم پسر شما چجوریه ولی انقدر عیب رو پسر من گذاشتن خواهرشوهرم بهش میگفت کله خربزه ای ولی مامانم گفت اهمیت نده این هنوز بچس خوب میشه الان دو سالشه مثل هلو میمونه ماشاالله شما حالا میگی دکتر گفته میدونم کلاهای مخصوصی هست برای فرم سر که دکترا تجویز میکنن ان شاالله که خوب میشه

عزیزم نمیدونم پسر شما چجوریه ولی انقدر عیب رو پسر من گذاشتن خواهرشوهرم بهش میگفت کله خربزه ای ولی ما ...

اسن دکتر گفت بزرگ شه درست میشه کلاه نمیخواد یه دکتر دیگم ببرم مطمعن بشم آخه خربزه ای نیست نامتغارنه کجه 

میفهمتت عزیزم منم همین مشکلو دارم هرروز کلاهشو برمیدارن ببینن سرش درست شده یا نه