2777
2789
عنوان

خنده ام از کار جاریم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ ادم بخواد هی با اینو اون دشمنی کنه زندگی خودشم بد میشه که

اخه الان دیگه خواهر و مادر هم ماهی یبار میان خونه ادم 

بعد جاری هر هفته خونه جاریش چیکار میکنه

پیج آشپزی من 
اگ ادم بخواد هی با اینو اون دشمنی کنه زندگی خودشم بد میشه که

اول اینکه قطع رابطه به معنای دشمنی نیست! نمی‌دونم این چه طرز فکریه بعضیاتون دارید. اگه از یکی خوشمون نیاد، این عادیه رفت و آمد رو کم کنیم یا قطع رابطه کنیم و کمتر همو ببینیم

و دوم..! آدم اگه دور و برش پر آدمای سمی باشه همون بهتر تنها بمونه اما این آدما پاشون به زندگیشون باز نشه که یکی از دلایل اصلی دعوا و دلخوریه.

و سوم..! با همچین آدمی فکر نکنم بشه حتی مشکل رو حل کرد. مشخصه طرف خودشیفته هست و آدمای خود شیفته عمرا بفهمن مشکل از رفتار خودشونه

این کاربری دست چندین نفر است.
اول اینکه قطع رابطه به معنای دشمنی نیست! نمی‌دونم این چه طرز فکریه بعضیاتون دارید. اگه از یکی خوشمون ...

من خودم براحتی با ادمای سمی اطرافم قطع ارتباط میکنم ارامش خودم مهم تره

اما اینکه با فامیل بخای همین باشی... شاید بهتره با سیاست تر بود 

من خودم براحتی با ادمای سمی اطرافم قطع ارتباط میکنم ارامش خودم مهم ترهاما اینکه با فامیل بخای همین ب ...

طرز فکر شما اینه.

من آدمی که به دردم نمیخوره رو حتی سیاستی روش پیاده نمیکنم.، همون قطع رابطه میکنم بره یا کاری میکنم بهش برخوره خودشو جمع و جور کنه.

ادم با کسی با سیاست رفتار می‌کنه که مجبور باشه، مثلا تو محل کارت یکی این مدلی باشه مجبوری با سیاست رفتار کنی چون نمیتونی محل کارتو جدا کنی که..! اما وقتی به راحتی میشه یه رابطه فامیلی رو قطع کرد همون بهتر انجامش بدی. البته قطع به معنای این نیست که به طرف بگی نیاد و نره، بلکه خودت نری و چند بار اگه طرف خواست بیاد جلوشو بگیری. دیگه پاشون قطع میشه و نمیاد.

یادمه یه دختر دایی داشتم، دوتا دختر داشتن! خدا شاهده روزی که میخواستن مهمون بیان ما خانوادگی عذاب می‌کشیدیم.« خودشون، خودشون رو دعوت میکردن»

من اون زمان درس داشتم، دختراش خیلیییی بی اددددب، بد دهن، شلوغ و بپا و بریز میکردن و حتی مبل سفید خونمونو که یه بار تازه خریده بودیم به گند کشیدن. پدر و مادرش هم عین گاو. اصلا مراعات نداشتن زمان کنکور من، هییچچچچچی به بچه هاشون نمیگفتن! تازه هر یه ماه میومدن خونمون

ما هم تصمیم بر قطع رابطه گرفتیم و چند بار که زنگ زدن برای شام تا بیان، گفتین خونه نیستیم و خداروشکر سه چهار ساله که نیستن! 

با این حال اگه با یکی از فامیل قشنگ برخورد کنی، بقیشون هم متوجه میشن نباید چه غلط اضافی بکنند 

این کاربری دست چندین نفر است.