2777
2789
عنوان

مو های زائد

96 بازدید | 9 پست

سلام من 15 سالمه و اول دبیرستان هستم مامانم زیاد باهام جور نیس مثل بعضی دخترا که همه جیشون رو به مامانشون میگن کلا یم بار دو سال پیش بهم گفت هیجوقت موهات رو با تیغ نزن بعد دیگه هیچی نگفت منم که اصلا سر در نمیاوردم جیزی نگفتم بعد مدت ها فهمیدم برای جی اون حرف رو بهم زده ولی از سر حجب و حیا جیزی نپرسیدم پارسال اولین مریضیم بود صبح به مامانم کفتم اخم کرد کفت ما حیا داشتیم انطور چیز هارو از مامانمون نمیپرسیدیم منم دیکه چیزی ازش نپرسیدم الان موندم باید چطور بزنم یا اصلا با چی بزنم ختی تا بحال مو های دست و پامم نزدم الان کلا پشمم کمک. میخوام

چی بگم... 

چرا مادرا فکر میکنن بچه های نسل امروز مثل نسل خودشون باید باشن 

مادرا تو هر نسلی باید همراه و همفکر بچه های خودشون باشن 

متاسفانه مادر منم مثل مادر شما بود

به نظرم خودت بزن شاید اوایلش دعوات کنه ولی بعدش بیخیال میشه باهاش حتما حرف بزن و توضیح بده این چیزا باعث تمیز بودن بدن میشه و حس خوبی بهت میده و با این چیزا قرار نیس که از راه به در بشی و آدم بدی بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هه میگه خفه شو فقط بلدی با من کل کل کنی صورتم انقدر پره که تو کلاس روم نمیشه زیاد با کسی صحبت کنم شا ...

هن تو که زدی مرد خجالت نمیکشی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
2805
چی زدم؟

جنسیتت رو زدی مرد 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اوه اشتباه شده

ععع عجب

ببخشید تازه عضو شدم خانوادم اعتقادات الکیه زیادی دارن واسه همین همه جا مشخصات مرد وارد میکنم

سلام عزیزم من مادرم و پسرم متولد 88 و همسن شماست. درک می کنم. مادرهای ما این مدلی بودند و متاسفانه به دختران منتقل کردند . بجای اینکه نسل ما این زنجیره معیوب را بشکنه یک حلقه بهش اضافه می کنه. 

اول اینکه بهت بگم پریود مریضی نیست صرفا روال عادی بدن یک دختر بالغ هست بهش به چشم مریضی نگاه نکن

دوم اینکه اگر از لحاظ مالی می تونی هزینه کنی و کسی ازت نمی پرسه پولت کو چکارش کردی؟ کرم موبر مخصوص ناحیه تناسلی بخر. و خودت با کرم موبر خودت را از شر این موهای آزار دهنده خلاص کن. در غیر اینصورت با استفاده از یک قیچی سایز متوسط کوتاه کن

نیازی هم نیست اعلام کنی که چکار کردی. می دونم که اذیت میشی. من به عنوان مادر یک پسر همراه با پدرش اختیار موهای پا و بدن و ریش و سبیل را کاملا به خودش واگذار کردیم. در صورتی که خودمون خانواده بی منطق و متعصبی داشتیم. خودت شروع کن خودت به خودت کمک کن. و از خودت در مقابل کار درستی که می کنی دفاع کن. زمانی به آرامش میرسی که نترسی. اصلا مهم نیست پدر و مادرها شاید داد وبیداد و دعوا راه بندازن اما در نهایت تسلیم می شن. فقط نترس از کاری که درست و لازم هست.