2777
2789

من یه روزی دوس داشتم هر چه سریعتر ازدواج کنم...

همه چی تموم بودم، بهترین تحصیلات، بهترین خانواده، وضع مالی عالی، مستقل، ظاهر خوب و مناسب

ولی از هول حلیم افتادم تو دیگه

یه پسری اومد جلو و ابراز علاقه کرد و برای بدست آوردنم جامه درید

از خودم پایین‌تر بود

عاشقش شدم زود بله رو گفتم

الان بدبختم کرده، کتکم میزنه و میگه میخوام یه زن دیگه بگیرم

فکر نکنین این چیزا خیلی ازتون دوره، منم همینطوری فکر میکردم ولی سرم اومد

از بیرون به زندگیم نگاه کنی بی‌نقصه ولی توش اصلا قابل گفتن نیست

حالا چیکار کنیم که یه انتخاب درست داشته باشیم؟

از منی که طعم تلخ انتخاب اشتباهو چشیدم به شما نصیحت

به پدر و مادرش به خونوادش باااا دقت نگاه کنین، هیچ اعتماد الکی‌ای نباشه، ببینین پدر مادرش چه تروما و آسیبی میتونستن با رفتاراشون تو بچگی بهش زده باشن، رفتار اونا با هم چطوریه، این خیلی مهمه، خیلی خیلی خیلی

چون سرنوشت شما درست مثل مادرشوهرتون میشه، شوهرتون بصورت ناخودآگاه همون رفتارهای خونوادشو با شما خواهد داشت

من بیخود اعتماد کردم چوبشم خوردم

شما نکنین

برای هر کسی که متنو تا اینجا خونده آرزوی خوشبختی دارم♥️

اگه خاطره بامزه از دوران اشنایی یا دانشجویی یا رفیقاتون دارین تو تاپیک اخرم بگین سرگرم شیم 🥲

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

خدا به دلت آرامش بده ولی انتخاب درست هم خیلی مهمه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خاطره بامزه از دوران اشنایی یا دانشجویی یا رفیقاتون دارین تو تاپیک اخرم بگین سرگرم شیم 🥲

این کار شما قشنگ نیس توی همه تاپیک های بقیه اینو کپی میکنین در واقع بازدید های یه تاپیک رو سمت تاپیک خودت میبری 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خدا به دلت آرامش بده ولی انتخاب درست هم خیلی مهمه

ممنونم عزیزم

دقیقا

کاش یکی بود کن به گذشته‌ی من گوشزد میکرد که قبل ازدواج به خونوادش دقت داشته باشم اونوقت مسیر زندگیم اینطوری نمی‌شد

این کار شما قشنگ نیس توی همه تاپیک های بقیه اینو کپی میکنین در واقع بازدید های یه تاپیک رو سمت تاپیک ...

فقط توی ۳ تاپیک گفتم چون حوصلم سر رفته دلم یکم شنیدن لحظه های قشنگ میخواد درامد کسی رو که نمیدزدم که یک پیام ازاری نمیرسه به کسی🥲

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

فقط توی ۳ تاپیک گفتم چون حوصلم سر رفته دلم یکم شنیدن لحظه های قشنگ میخواد درامد کسی رو که نمیدزدم که ...

شب تاپیک بزن

عنوانشم درست بگو طنز اینا واقعا لازمه

یکم شاد شیم

ممنون

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

فقط توی ۳ تاپیک گفتم چون حوصلم سر رفته دلم یکم شنیدن لحظه های قشنگ میخواد درامد کسی رو که نمیدزدم که ...

میدونم عزیزم ولی ببین الان استارتر این تاپیک دلش‌ شکسته شاید چندنفر براش کامنت بزارن و حرف بزنن سبک بشه اما شما باعث میشی سمت تاپیک شما بیان که درست نیس 

ممنونم عزیزمدقیقاکاش یکی بود کن به گذشته‌ی من گوشزد میکرد که قبل ازدواج به خونوادش دقت داشته باشم او ...

یبار شوهرم گف پدرش از مادرش دور شده چون فکر میکرده با یک نفر چت میکنه و در ارتباطه . الان به شوهرم شک کردم که چه اتفاقی داره تو زندگیم میفته

ممنونم عزیزمدقیقاکاش یکی بود کن به گذشته‌ی من گوشزد میکرد که قبل ازدواج به خونوادش دقت داشته باشم او ...

یه عده میگن پسره رو بچسب خانواده مهم نیس یا برعکس ولی نه خانواده واقعا مهمه 

ما انسان ها غرور جوانی داریم فکر می‌کنیم هرچیزی رو خودمون باید انتخاب کنیم مثلا همین تاپیک شما برای ما مجرد ها باید یه تلنگر بزرگ باشه 

2810