برای بار سوم میخوام سزارین بشم.دوتای قبلی سنم کم بود و مشکل اعصابم زیاد پیشرفته نبود و نترسیدم.حالا من هر روز سه چهار بار دچار حمله عصبی میشم و تمام روز افکار منفی دارم خیلی میترسم برم اتاق عمل بمیرم بچه هام بی مادر بشن.چیکار کنم
خودمو سرگرم میکردم ، وقتی این فکرا میومد سراغم سعی میکردم خوب فک کنم میرفتم سراغ کاری و ... روز عمل هم دلنگرانی داشتم اما کادر اتاق عمل و دکترم اینقد خوب بودن استرس و اضطراب نداشتم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بار سوم خونریزی خیلی زیاد بود .کم خونی گرفتم تا چند ماه بعد تو پریودیا گیج بودم حتی زمین میخوردم ولی در کل بااینکه دکتر گفت سومی سخته برام راحت بود .اولی ودومی دوسال فاصله داشتن سومی با دومی دواز ده سال🤣الان ۶سالشه
زندایی من سه دفه سزارین کرده میگفت این سری آخری دکتر برام چسبندگیاییم که داشتم باز کرده و در کل خوب بود راضی،دکترش گفته بود تا شش تا هم خواستی بیا پیش خودم اتفاقی نمیفته😁
نترس به خدا توکل کن مرگ و زندگی دست اون انشاالله به سلامتی زایمان کنی