2777
2789

یکی دو تا رفتار دیدم خوشم نیومد حقیقتا 

شایدم من زود قضاوت میکنم چون فقط ۹ روزه ک آشنا شدیم

اول اینکه دو بار رفتیم تو حیاط بیمارستان قدم زدیم بعد تا بوفه رسیدیم و حتی چند دیقه رو صندلی بیرون بوفه نشستیم ولی نکرد ی تعارف بزنه چیزی میخوری یا نه نمیدونم شایدم من پرتوقعم و هنوز زوده واسه این چیزا حالا اگه تعدف هم میزد عمرا میزاشتم دست تو جیبش کنه

بعدشم اومد عکس خانوادگیشو نشون بده ی عکسی نشون داد ک مامانش و خواهرش و دوست خواهرش بودن بعد این دوست خواهرش کنار دوس پسر من وایساده بود البته من نمیدونم این عکس مال کی بود ولی خوشم نیومد راستش

البته هیچ کدوم از اینا رو ب روش نیاوردم

ولی میخوام کات کنم

یعنی دارم زود قضاوت میکنم؟؟

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

کلا این پزشک و اینا یکم باید صبوری کزد باهاشون

من همسرم دندون پزشکه منم اوایل اذیت شدم ولی خب ب مرور و صبوری اوکی شد

البته حواست باشه خسیس نباشه

ما میرفتیم بیرون همسر خرید میکرد

واااا تو هم سایییدی دیگه با این رل پزشکت

اینقد کمبود واقعاااا؟

خب که چی چرا هر سری باید این رو توی تاپیکت هات این رو عنوان کنی که پزکشه؟

عنوان نکنی جوابتو نمیدن؟!!!

۹ روزه این همه تایپک ازش زدی وای به یک ماه

من یک عمره نامزدم پزشکه یک تاپیک ازش نزدم

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

عزیزم باید به این توجه کنی که هدفش از وارد رابطه شدن با تو چی بوده قبلا ازت پرسیدم ولی جواب ندادی اگر خودت نمیدونی ، اینجا بگو که موقعی که پیشنهاد داد دقیقا چی گفت و چطور شروع کرد ؟ حداقل اگ ما بدونیم بهت میگیم

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

واااا تو هم سایییدی دیگه با این رل پزشکتاینقد کمبود واقعاااا؟خب که چی چرا هر سری باید این رو توی تاپ ...

چون اگ نگه پزشکه ما میپرسیم چند سالشه رشته‌ش چیه 😂

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

واااا تو هم سایییدی دیگه با این رل پزشکتاینقد کمبود واقعاااا؟خب که چی چرا هر سری باید این رو توی تاپ ...

ن میخواستم اونایی ک در جریان تاپیکام هستن و میدونن چی ب چیه بیان راهنمایی کنن وگرن کسی ک دنبال پز دادن باشه هیچ وقت نمیاد اینجا از مشکلات رابطه ش حرف بزنه

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
یعنی زود قضاوت کردم؟

شاید کارتش باهاش نبوده اخه گفتی بین شیفت ها رفتین قدم زدین 

چون اگ نگه پزشکه ما میپرسیم چند سالشه رشته‌ش چیه 😂

وای خدا همه تاپیکاشو دیدم اینجور بود🤦🏻‍♀️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
2809