2777
2789
عنوان

شیرخشک نان بخرم یا آپتامیل

94 بازدید | 16 پست

پسرم هفده روزشه چون هماتوم دارم کلی انتی بیوتیک داده شیرم خیلی کم شده کدوم شیرخشک بهتره بهش بدم که تا اخر همونو بدم نان یا آپتامیل؟تحربیاتتون رو بگین ممنونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
با دکترش مشورت کنی بهتره معمولا آپتامیل رو به بچه هایی که رفلاکس دارن میگن بدین و اینکه نان هم برند ...

بچه های من رفلاکس نداشتن، شیر خشک کاملی بود، متخصص اطفال تجویز کرده بود

البته آپتامیل چند نوعه، واسه بچه های عادی قوطیش آبی رنگ بود

اپتامیل صد در صد بهتره مشکل اصلی اینه غیر نان هیچ شیری پیدا نمیشه اگرم الان پیدا کنی باز دو‌ روز دیگه نیست اکثر بچهایی  که شیر دیگه ای میخورن بعدا بخوای نان بدی نمیسازه بهشون تز اول نان بده معده اش عادت کنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اپتامیل صد در صد بهتره مشکل اصلی اینه غیر نان هیچ شیری پیدا نمیشه اگرم الان پیدا کنی باز دو‌ روز دیگ ...

برا همون میگم از اول یک کدوم رو بدم البته این چن روز اپتامیل دادم چون خواهر شوهرم به شوهرم گفته بود بخره و گرنه خودم میگفتم نان بگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810