2777
2789
عنوان

خانما و دخترای مجرد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 57 پست
🥺کاش با زن دیگه ای نره بخدا از قبل برام تموم شده ولی عادتهای بدی مث تحقیر شدن رو دوست داره نمیدونم ...

هر کسی براش مهمه زن و بچه ش.فقط باید زمان ببره تا یه چیزایی ثابت بشه.شما خودتون رو اذیت نکنید.مراقب بچه ها هم باشید.ان شاء الله خدا به زودی یه فرجی کنه براتون

🥺کاش با زن دیگه ای نره بخدا از قبل برام تموم شده ولی عادتهای بدی مث تحقیر شدن رو دوست داره نمیدونم ...

هر کسی براش مهمه زن و بچه ش.فقط باید زمان ببره تا یه چیزایی ثابت بشه.شما خودتون رو اذیت نکنید.مراقب بچه ها هم باشید.ان شاء الله خدا به زودی یه فرجی کنه براتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حواست باشه لو نریا اصلا احساساتی نشو ذره ذره هوشمندانه پیش برو و مراقب باش کسی نفهمه به گوشش برسونه. ...

گیریم من زنگ زدم گفتم زنم فهمیده و دیگه زنگ نزن خب بعدش شوهرم بلند میشه بعش زنگ میزنه عادی دیگه،نه؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
تاحالا نشده تو خواب حرف بزنم که🥺 درسته عصبی میشم میگم منم مرد امن میخام براخودم پیدا کنم ولی واقعا ...

بالاخره ادم وقتی حرفی میزنه امکان داره خوابشو ببینه 

حتی میبینی انجام نمیدی چون ازش حرف میزنی خواب میبینی

شاید مثلا تو خوابت یچیزی گفتی

وگرنه ادم میمونه چرا یهو رفت

من خودم ۸ ساله با یکی هستم کع بعضی وقتا همین جوری یهو عوض میشه 

هرچی میگم چیشده هیچی نمیگه فقط تیکه میندازخ

2805
شاید گوشیشو جایی انداخته

نه خب کسی که پیدا بکنه لااقل رد میکنه یا جواب میده. این قضیه اصن نرمال نیست.اتفاقا چندروز پیش میگفت پول میذارم روش ۱۶ بکنم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
بالاخره ادم وقتی حرفی میزنه امکان داره خوابشو ببینه حتی میبینی انجام نمیدی چون ازش حرف میزنی خواب می ...

باز خوبه زنو شوهر نیستین. راحت میتونی ترکش کنی و حرص و حسادت نمیخوری منکه داغونم

گیریم من زنگ زدم گفتم زنم فهمیده و دیگه زنگ نزن خب بعدش شوهرم بلند میشه بعش زنگ میزنه عادی دیگه،نه؟

وقتی مطمئن شدی یه دختر گوشی رو برداشته با یه خط دیگه بهش پیام بده که زنم فهمیده و اصلا اون خطمو دیگه جواب نده 

توی این حالت دختره میترسه و جواب شوهرت نمیده دیگه تو هم از فرصت استفاده کن بگو بیا خاطراتمونو مرور کنیم و بزار دختره کامل حرفشو بزنه تا شوهرت بفهمه تو امار دختره رو در اوردی نگران نباش.

وقتی مطمئن شدی یه دختر گوشی رو برداشته با یه خط دیگه بهش پیام بده که زنم فهمیده و اصلا اون خطمو دیگه ...

تازه از کا بخواد بفهمه که کار تو هست وقتی خطت جدید باشه و تو هم توی خونه به روش نیاری . شوهرت هم ریسک نمیکنه که ازت بپرسه که اگرم نمیدونی بفهمی.

تازه از کا بخواد بفهمه که کار تو هست وقتی خطت جدید باشه و تو هم توی خونه به روش نیاری . شوهرت هم ریس ...

اینکارو حتما میکنم

اتفاقا یکی از اخلاقای بدم اینه هررررچی اتفاق بیفته بهش میگم و به کرات کوبیده تو سرم ولی پریروز عصر ر ...

بیخیال تو بی تفاوت باش اصن بهش چیزی نگو شاید شوهرت از اون ادمای دمدمی مزاج باشه بزار خودش بیاد طرفت دیگه زنگ نزن و پیامم نده

الله اکبر چه ربطی به ازدواج سفید داره.بالاخره مجردا هم دوست پسر دارن و رفتار مردا رو‌گفتم شاید بشناس ...

اخه شما صراحتا نگفتی متاهلی یا مجرد 

پسر مجرد تکلیفش معلومه هر وقت که بخواد دختر رو ترک میکنه میره چون تعهدی نداره ولی اگر متاهلی دلایل زیادی میتونه داشته باشه ممکنه تو کارش مشکلی براش پیش اومده با رئیسی کارمندی دعواش شده یا امنیت شغلی نداره الان هم که دارید بچه دار میشید نگران شده ولی اینطور که گفتی به نظر میاد فتیش زنای سن بالا رو داره و حتی ممکنه باهاشون بخوابه یا داره خیانت میکنه عمرت رو هدر نده به ادم خیانت کار اصلا نباید فرصت داد چون خیانت بهاعتماد ادما لطمه میزنه به نظرم پارتنرت انحرافات جنسی و اخلاقی داره میل به تحقیر شدن یک جور بیماری روانی هست مازوخیسم داره یا ببرش پیش تراپیست و مشاور یا جدا شو غیر از این راهی نداری 

اخه شما صراحتا نگفتی متاهلی یا مجرد پسر مجرد تکلیفش معلومه هر وقت که بخواد دختر رو ترک میکنه میره چو ...

ازدواج دوممه دیگه از اینم طلاق بگیرم چه خاکی سرم کنم.

چجوری ببرمش پیش روانشناس چون پیش من زیاد بروز نمیده برا اینکه بعدا نکوبم تو سرش اکثر مردا اینجورین به زنشون دردشونو درمیون نمیذارن که. میره بااونا اینکارو میکنه.

این خودش صاحب کار هست رییس نداره که