2777
2789
عنوان

خانما و دخترای مجرد بیاین

612 بازدید | 57 پست

اگه یک مردی بی دلیل قهر کنه از دیروز نیاد خونه،تماس تورو رد نکنه ولی جواب هم نده اصلا،آنلاین نشه اصلا. داداششم بگه گف میره بیرون شهر، یعنی با دختر یا زن رفته؟

به قران مجید من کاریش نکردم حتی شب قبلش بغل هم خوابیدیم از صبح باهام حرف تزد. اهان اینم بگم هرچی تو تل براش قبلا فرستاده بودم چتای خودشو پاک کرده.

درضمن من حامله هم هستم🥺

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم به حست اعتماد کن یکی الکی رفتارش تغییر نمیکنهتا به حال سابقه داشته؟

نه تاحالا این مدلی نرفته بود و بی جواب نذاشته بودم.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
2805
شوهرتون که نمیدونم هست یانیستولی هرکیم باشه نباید یک خانوم حامله رو بی خبر ول کنه کههیچ بحثی نشد؟

ببخشید یعنی چی شوهرتون هست یا نیست؟متوجهین توهین میکنین؟

ببخشید یعنی چی شوهرتون هست یا نیست؟متوجهین توهین میکنین؟

میگم چون گفتین دخترای مجرد بگن نفهمیدم دقیقا چی گفتین بعدم گفتین کنار هم خوابیدین خب طبیعیه دیگ

میگی مشکلی نداشتیم 

شاید انتن نمیده

نه تاحالا این مدلی نرفته بود و بی جواب نذاشته بودم.

به نظرم یه کاری داره میکنه وگرنه حداقل گوشیشو جواب میداد میگفت فلان جا هستم مگر اینکه کسی باشه که نتونه جوابتو بده 

مردها یکم خنگ عمل میکنن زن سریع متوجه میشه داره خیانت میکنه یا نه 

زیر نظر داشته باشش!

خب ببین شما بیخیال باش انگار نه انگار منتظرم نمون در آرامش به خودت و نی نی خوشگلت برس

مگه میشه عزیزم🥺خیلی سعی میکنم ولی نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم

به خاطر اینکه مدت زیادی من رو تنها تو خونه رها کرد کلی باهاش تند برخورد میکنم یعنی چی از دیروز نیاد خونه مگه بی خانمانه؟

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

به نظرم یه کاری داره میکنه وگرنه حداقل گوشیشو جواب میداد میگفت فلان جا هستم مگر اینکه کسی باشه که نت ...

افرین حتی اگه با دوستاش رفته باشه خب جواب میده دیگه یعنی چی

شکاکی؟

خدایی این یقین نیست؟از دیروز نیومده و بی دلیل بساط قهر راه انداخته

میگم چون گفتین دخترای مجرد بگن نفهمیدم دقیقا چی گفتین بعدم گفتین کنار هم خوابیدین خب طبیعیه دیگ میگی ...

ولی کسی که میدونه زنش حامله هست و یکم روحیه حساس تری نسبت به قبل داره و هم اینکه بی خبر هست حداقل به یه جایی خودشو میرسوند خبر میداد رفتم فلان جا ، توی راه هم میتونست زنگ بزنه بگه 

2810