2777
2789
عنوان

امروز پدرشوهرم کرایه منو حساب کرد

170 بازدید | 9 پست

من روستا زندگی میکنم

و اینجا همه همو. میشناسن

بارها بخاطر دخالت خانواده شوهرم من جمله پدرشوهرم تا دم طلاق رفتیم

پدر مرحوممو خیلی اذیت کردن

خیلی زیاد

خلاصه 3ساله خونشون نمیرم

وحتی مراسم هاشون

بااینکه دیوار به دیواریم

علت اختلافاتمون هماین بود

خونه مستقل میخواستم توی شهر 

پدرش نمیذاشت ومیگفت بمونید بالا سر دختر مجرد من

آخه خودش وزنش بخاطر شایط کارشون زمستون نمیان روستا وفقط تابستون اینجا هستن

خلاصه ما بارها دادگاهی شدیم

ولی پدره مجاب نمیشد که نمیشد ونمیذاشت جدا بشیم وبریم

شوهرمم حاضر بود طلاقم بده ولی از ننه باباش جدانشه(که انشااله خدا جزاشو. بده) 

خلاصه من امروز از شهر واز بازار داشتم می اومد خونه م

وقتی سوار تاکسی شدم

چند دقیقه بعد پدرشوهرم هم اومد

کرایه مم تا در خونه حساب کرد

بااینکه خودش سرجاده پیاده شد و رفت دنبال ماشینش

(از سر جاده تا خونه مون تقریبا 10دقیقه فاصله داره بعد پدرشوهرم با ماشینش میره تا سذجاده وبعد ماشینشو توی کارگاه آشناها لب جاده میذاره و سوار تاکسی میشه میره شهر دوباره برگشتنی سر جاده پیاده میشه، سوار ماشینش میشه برمیگرده خونه، اخه گواهینامه نداره که بخواد بره جاده اصلی وبره شهر) 

خلاصه نمیدونم چرا ولی خیلی ذوق کردم وحس افتخار بهم دست داد که جلو مردم پدرشوهرم کرایه مو تا در خونه حساب کرد

یاد خاطرات خوبمون افتادم

یاد روزای خوشمون

یهو عجیب دلم براش تنگ شد ودلم خواست بغلش کنم

دلم خواست باهاش اشتی کنم

ولی اگه باهاش اشتی کنم مادرشوهرمم باز پاش به خونه م باز میشه و بازم زندگیمو به هم میریزن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

یعنی میگی قهرمون به نفع منه؟؟؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یعنی میگی قهرمون به نفع منه؟؟؟

تجربه ثابت کرده ذات آدم ها عوض نمیشه،الانم‌ تو سر یه اتفاق کوچیک که خیلی طبیعی هم هست الکی احساساتی شدی و ببخشید جوگیر! اگه دوباره رابطه رو‌شروع کردی و همون داستانا دوباره شروع شد واقعا توان از نو‌جنگیدن داری؟چرا برای خودت بیخودی دردسر درست میکنی خواهر من

تجربه ثابت کرده ذات آدم ها عوض نمیشه،الانم‌ تو سر یه اتفاق کوچیک که خیلی طبیعی هم هست الکی احساساتی ...

حرف حق