2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

در تصویر اول:

1. TRISOMY 21 SCREENING: خطر محاسبه‌شده برای تریزومی 21 پایین‌تر از حد خطر است و نشان‌دهنده ریسک پایین می‌باشد. 

2. TRISOMY 18 SCREENING: خطر محاسبه‌شده برای تریزومی 18 نیز پایین‌تر از حد خطر است و نشان‌دهنده ریسک پایین می‌باشد (کمتر از 1 در 30000).

3. TRISOMY 13 SCREENING: خطر محاسبه‌شده برای تریزومی 13 هم پایین‌تر از حد خطر است و نشان‌دهنده ریسک پایین می‌باشد (کمتر از 1 در 30000).

---

در تصویر دوم:

1. اطلاعات کلی مادر (سن، وزن، سابقه بارداری و غیره) ثبت شده است.

2. NT (Nuchal Translucency) یا اندازه چین پشت گردن جنین برابر با 1.90 میلی‌متر است که در محدوده طبیعی قرار دارد.

3. بخش "ULTRASOUND" جزئیات مربوط به ضربان قلب، فعالیت قلبی، و بخش‌های مختلف بدن جنین را ثبت کرده است که همه "As in Sono report" نوشته شده‌اند، به این معنی که نتایج به گزارش سونوگرافی ارجاع داده شده‌اند.

در مجموع نتایج نشان‌دهنده ریسک پایین برای اختلالات کروموزومی است و نتایج سونوگرافی هم طبیعی به نظر می‌رسد.