2777
2789

سلام راستش خیلی به کمک احتیاج دارم نامزدم هرکاری که بهش میگم نکن رو میکنه و وقتی بهش میگم میگه الکی واسه خودت بحث درست نکن قهر نکن🥲🥲🥲 مسیله اینجاست خود من رو به گناهایی محکوم میکنه که نکردم و یه طوفانی راه میندازه نگو و نپرس🥲🥲🥲

خیلی سادممم نمیتونم روش بپرم واقعاااا نمیدونمم چیکار کنممم توروخدا کمکم کنیدددددد😭😭😭😭💔💔💔💔

سلیطه بودن را یاد بگیر اگرنه با همچین مردی له میشی

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
مسیله اینجاست میترسم دعوا راه بندازم بره یه کار دیگه کنه

بره یه کار دیگه کنه

اتفاقا اینقدر تو‌شرایط سخت قرارش بده که قشنگ اون روی خوپشو نشون بده بهونه دستت بده ولش کنی

همه ادمها تو شرایط عادی خوبن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
مسیله اینجاست میترسم دعوا راه بندازم بره یه کار دیگه کنه

بره بکنه مقصر و مسئولش خودشه

مگه مادرشی؟

زنی که خودش رو له کنه پیش مرد اصلا خواستنی نیست 

مردا زن ضعیف رو جذاب نمیدونن و هیچ کاری براش نمیکنن

بره یه کار دیگه کنهاتفاقا اینقدر تو‌شرایط سخت قرارش بده که قشنگ اون روی خوپشو نشون بده بهونه دستت بد ...

نمیدونم والااا🥲🥲 میگمدا میترسم ولی  میدونمم بره اونیکه چیزی از دیت بده اونه نه من ولی باز میترسم🥲🥲🥲

بره بکنه مقصر و مسئولش خودشهمگه مادرشی؟زنی که خودش رو له کنه پیش مرد اصلا خواستنی نیست مردا زن ضعیف ...

اخه به مادرش چه میره به من خیانت میکنه دا🥲

میدونم ا‌وایل اینجوری نبودم جدیدا خیلی میترسم از دستش بدم🥲

اخه به مادرش چه میره به من خیانت میکنه دا🥲میدونم ا‌وایل اینجوری نبودم جدیدا خیلی میترسم از دستش بدم ...

همین این فهمیده ترس از دادنشو داری داره میتازونه  خب دختر خوب بزار اونم ترس از دادن تورو داشته باشه  بعدسم ادم رفتنی میره حالا تو اگه میخای قفل زنجیرش کن

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
2809