سلام راستش خیلی به کمک احتیاج دارم نامزدم هرکاری که بهش میگم نکن رو میکنه و وقتی بهش میگم میگه الکی واسه خودت بحث درست نکن قهر نکن🥲🥲🥲 مسیله اینجاست خود من رو به گناهایی محکوم میکنه که نکردم و یه طوفانی راه میندازه نگو و نپرس🥲🥲🥲
سلیطه بودن را یاد بگیر اگرنه با همچین مردی له میشی
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مسیله اینجاست میترسم دعوا راه بندازم بره یه کار دیگه کنه
بره یه کار دیگه کنه
اتفاقا اینقدر توشرایط سخت قرارش بده که قشنگ اون روی خوپشو نشون بده بهونه دستت بده ولش کنی
همه ادمها تو شرایط عادی خوبن
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.