2777
2789

تاج سرم بودی ✨ 

بال پرم بودی 🌿  

اما دگر جای تو خالیست.......💔

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقد اهنگا و متنای منفیو نخونینو گوش ندین،چیزای منفیو وارد زندگیتون میکنه بعد میگین ای خدا کجاس چرا ...

پس چیو گوش بدیم ؟ 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 
2803
اهنگ غمگین وقتی میاد که ادم غمگین باشهمگه ۴ سال پیش من این بودم😞

تو دیگه چرا عزیزم ؟ 🥺

از بعد کنکور یک ادم دیگ شدم۴ ساله ززندگی ندارم همه جور اتفاق بد برام افتاده

عزیزمممممممم🥺 

چه قدر درکت میکنم 💔 

منم شرایط تورو دارم 

اهنگ غمگین وقتی میاد که ادم غمگین باشهمگه ۴ سال پیش من این بودم😞

اینجوری بدبختیو بیشتر ب خودت جذب میکنی اکثرنم ت حالت معمولی ب اهنگای غمگین گرایش داریم حتی وقتی شادیمم اهنگای شکست عشقیو بدبختی میزاریم پلی بشه

2809