2777
2789
عنوان

قابلیت جدید نی نی سایت🌱💚🌈

267 بازدید | 32 پست

البته نمیدونم شایدم جدید نیست😂

ولی من تازه کشفش کردم

مثلا اگه برین توی کاربری یه نفر، تاپیکایی ک خوندین عنوانش کمرنگ تر از تاپیکاییه ک نخوندین

برای مثال از کاربری @دختر_گرانبها جان❤️ استفاده کردم

اگه دقت کنید میبنین من همه تاپیکای ایشون رو خوندم

بغیر از اولی ک دورش خط کشیدم و آخری

و همین دوتا رنگ عنوانش پررنگ تره

اما بقیه رو که خوندم عنوانش کمرنگ تره

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

متوجه نشدم :/

در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز "...(دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت "🌊🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

برای منم نمیشه

فکر کنم رنگ کیمبورد ربط داره ..

در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز "...(دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت "🌊🖤

ن مال من اینطور نیس

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
متوجه نشدم :/

دوتا تاپیک اولی تو اون عکس رو دقت کن

یکیش عنوانش پررنگ تره

اونی ک عنوانش پررنگه تره یعنی من هنوز تاپیک رو باز نکردم. نخوندمش

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

برای من اینجوری نمیشه که😐

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

برای من اینطور نیست

نیل هستم🥹🌸دختر شمالی🩵🌱و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🫰🏻🧡سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🫧💙 مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞🌱اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🌹 کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋✨️ عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾

2809