2777
2789
عنوان

میمون توی ایران به عنوان پت گیر میاد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست
اره گیرمیاد ولی ابداخوب نیست یکم بزرگ شن وحشی میشن و بدرد نگهداری نمیخورن

پس گربه ها رو ندیدی وقتی لجشون بگیره یا ماده هاشون که پریود میشه چجور وحشی میشه 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه بودم همسایمون داشت چند سال پیشم دوست برادرم داشت خیلی خرابکارن بچه بودم یادمه از لوستر خونه آویزون میشد پوست موزارو پرت میکرد همه جا الانم فیروز بهرام بری میفروشن تهران  

2805
قیمتش مهم نیست فقط میخواد داشته باشه

تو اینستا یه اقایی هست میفروشه سرچ کن کلی کلیپ داره منم میخواستم بخرم فکر میکردم دو سه تومنه بعدش قیمت دیدم پیشی اوردم 

پس گربه ها رو ندیدی وقتی لجشون بگیره یا ماده هاشون که پریود میشه چجور وحشی میشه

خیلی بدتر از اون میشن از یه نفر که داشت پرسیدم اکثریت که میخرن چندسال گذشت ناچارن ردش کنن بره 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بچه بودم همسایمون داشت چند سال پیشم دوست برادرم داشت خیلی خرابکارن بچه بودم یادمه از لوستر خونه آویز ...

خب اینا باید تربیت بشم خیلی باهوشن تربیت پذیری بالایی دارن حتی از سگ بیشتر

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

یاد کاربر ساریتا افتادم چند سال پیش تو سایت بود یه میمون داشت هرروز ازش عکس میذاشت کاربر ا هم در قربون صدقه اش رفتن از هم سبقت میگرفتن،  یعنی یه وضعی بودا ...انقد که قربون صدقه میمون ساریتا میرفتن به یچه خودشون محبت نمیکردن... یه رقابت خاصی بین کاربرا بود درین امر ..همیشه تاپیکاش تو پربازدید ها بود ...در آخر مشخص شد همه جیش فیک بود و عکسا رو از نت بر می‌داشت 😐 اونجا بود که کمر نی نی سایت شکست 💔

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
2810