2777
2789
عنوان

شب اول قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 77 پست

عزیزم وقتی توی تاریکی رحم بودیم نمیدونستیم داریم کجا میریم و وقتی بدنیا اومدیم زندگی رو با تلخی ها و شیرینیها ادامه دادیم.الان تاریکی اون قبرو میتونیم به تاریکی رحم تشبیه کنیم.و ایشون انتقال داده شد به دنیای دیگه که بهش میگن عالم برزخ.اونجا هم با توجه به اعمالمون در دنیا سختی و شیرینی وجود داره و بازهم به سمت کمال پیش میریم‌.شما وقتی میری سرقبر ایشون روحشون اونجا حاضر میشه و اومدن شمارو متوجه میشه روایت داریم از خودم نمیگم.در برزخ هم خیراتی که براشون میفرستید خیلی بدردشون میخوره و تا چهلم ایشون قرآن زیاد بخونید واسشون و صلوات و خیرات بهشون هدیه بدین.بهرحال ایشونم داره زندگی میکنه در عالم برزخ و گرفتاریهای خاص خودشو داره و اینکه دیگه از بند جسم خلاص شده و چشمش به واقعیت خیلی چیزها باز شده

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اهان،اون بچه هایی که موقع تولد و یا دوسه سالگی میمیرن چی؟اونا ک بی گناهن ،اونا میرن بهشت ؟

اه اوان مستقیم بهشت میرن

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهااان خدا خیرت بده من یکی رو که از جهل در اوردی،دستت دردنکنه❤️

فدات شم گلم خواهش میکنم

اهان،اون بچه هایی که موقع تولد و یا دوسه سالگی میمیرن چی؟اونا ک بی گناهن ،اونا میرن بهشت ؟

اره منظورمه 

شاید هم اصلا دنیای دیگه ای وجود نداشته باشه وسوالوجوابب نباشه

پس اینهمه ایه و حدیث و قران؟...هرکس یه نظری داره عزیزم ما که نرفتیم ببینیم،امیدوارم هرچی باشه راحت باشه!

عزیزم وقتی توی تاریکی رحم بودیم نمیدونستیم داریم کجا میریم و وقتی بدنیا اومدیم زندگی رو با تلخی ها و ...

مرسی فرشته جونم از محبتی که داشتی و جواب کامل مثل ساراجون دادی ،حرفات خیلی بدردم خورد و اگاه تر شدم گلم ،بله اون ک حتما میخونم براش،اخه اگه من میمردم مطمئن بودم اون برام قران و اینا خیلی میخوند،و یه چیزی ک الان یادم اومد اینکه اگر مرده رو تو قبر بزارن و کسی پیشش بمونه کلا یه روز اینا ،اون فشار قبر و نکیر و منکر میاد بالاسرش؟؟

مرسی فرشته جونم از محبتی که داشتی و جواب کامل مثل ساراجون دادی ،حرفات خیلی بدردم خورد و اگاه تر شدم ...

خواهش میکنم گلم.من شنیدم شب اول قبر برای مرده سخته و بهتره یکی تا صبح بمونه پیشش و براش قرآن بخونه.شب اول قبر نماز وحشت هم خیلی خوبه برای مرده بخونن و از وحشتش کم میکنه و روایت داریم هزاران فرشته با حوله های بهشتی سراغش میرن و بهش ارامش میدن.نکیر و منکر برای ادمهای بد خیلی ترسناک هستن و برای شیعیان واقعی مولا علی بسیار خوشرو و خوش هیبت هستن.حضرت محمد صلی الله علیه و اله و حضرت علی علیه السلام به هنگام مرگ تموم انسانها ظاهر میشن برای مومینین خوشرو و برای کافران غضبناک.

میدونی گلم امام رضای نازنین،امام زاده های بزرگواری که به زیارتشون‌میریم حتما هنگام وحشت به دیدارمون میان.خداوند خودش میفرماید یاری مومن حقی هستش که همواره بر گردن ماست،خودش میفرماید که برای مومنین ترس و اندوهی نیستش و قطعا بنده های مومن رو یاری میکنه.

ما وقت محدودی در این دنیا داریم که زندگی ابدی خودمون رو بسازیم و اگه توی این وقت کم مومن حقیقی باشیم و به خداوند توجه کنیم مطمئنا اون دنیا از خیلی گردنه های سخت،به راحتی عبور خواهیم کرد عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خواهش میکنم گلم.من شنیدم شب اول قبر برای مرده سخته و بهتره یکی تا صبح بمونه پیشش و براش قرآن بخونه.ش ...

خیلی عالی و جامع و کامل توضیح دادی ،امیدوارم خیر ببینی توی زندگیت ❤️❤️

خیلی عالی و جامع و کامل توضیح دادی ،امیدوارم خیر ببینی توی زندگیت ❤️❤️

فدات گلم.همچنین شما❤️❤️🌹

حضرت علی علیه السلام با یارانشون از قبرستونی گذر میکردن،بالای سر قبر جوونی رسیدن که تازه از دنیا رفته بود،اونو احضار کردن و گفتن حالت چگونه هستش؟گفت صد ساله که مردم و در عذاب و سختی زیادی هستم،حضرت روحشون رو دوباره برگردوندن و به یارانشون گفتن چون این جوان از گناهکاران بود مدت کمی هستش که مرده اما به اندازه صدسال سختی کشیده،بالای سر قبر کهنه ای رفتن و صاحب قبرو احضار کردن و از حالش پرسیدن گفت،ساعتی نیست که مردم و با حوری زیبایی همنشین شدم که خواستم دستمو دور گردنش بندازم گردنبندش پاره شد و داریم دنیال دانه های مروارید میگردیم،حضرت فرمودن چون این مرد از صالحین بوده با اینکه سالهاست مرده اما فکر میکنه ساعتی پیش‌مرده!

عزیزم حساب کتاب اوندنیا کاملا با این دنیا متفاوت هستش و زمان اونجا جوری نمیگذره که اینجا میگذره.انسان اینجا محدود به جسم و زمان هستش اما اوندنیا کاملا متفاوت هستش!

فدات گلم.همچنین شما❤️❤️🌹حضرت علی علیه السلام با یارانشون از قبرستونی گذر میکردن،بالای سر قبر جوونی ...

چقدررر جالب،یعنی اونجا زمان هم بر اساس اعمال میگذره!!خیلی برام عجیب و صدالبته جالب بود،ببخشید سوال میکنم گلم شما کارتون هست یعنی میرین مجالس یا صرفا بخاطر دانایی خودتون اطلاعات کسب میکنین؟؟برام عجیب بود انقدر با حوصله جواب منو دادین..

چقدررر جالب،یعنی اونجا زمان هم بر اساس اعمال میگذره!!خیلی برام عجیب و صدالبته جالب بود،ببخشید سوال م ...

من ادم غافل و گناهکاری بودم گلم اما به لطف خداوند به خودم اومدم و دارم روی اگاهی خودم کار میکنم و تازه فهمیدم چقدر عقب هستم و باید برای ساختن زندگی ابدی خودم در این مدت محدود عمر،کاری کنم.نه گلم مجلسی نمیرم و اینکه وقتی دنبال اگاهی باشی بهتره اطلاعاتتو با دیگران به اشتراک بذاری و این وظیفه م بودش بهتون جواب بدم گلم

2810