2777
2789
عنوان

عقدم نمیدونم حرف شوهرمو قبول کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 72 پست
نمی‌خوام دلتو سیاه کنم ولی هیچکی بیکار نیست برا برداشتن یه بیسکوییت یه مسافتی رو طی کنه

منم همینو میگم که مگر بیسکویتت چه ارزشی داشت که بخاطرش بیای اینجا از اخرم نشست هرچی فکر کرد گف اصلا یادم نمیاد کی امدم!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان باکلی قسم و توضیح به ظاهر قبول کردم اما از درون باور نکردم و حس میکنم شاید کسیو اورده با اینکه ...

اگه شناخت داری به نظرم همون رجوع کن به شناختت، بعدم به قول خودش دیوانه نیست که جایی که وابسته به محل کارشه ابروی خودش و ببره

الان باکلی قسم و توضیح به ظاهر قبول کردم اما از درون باور نکردم و حس میکنم شاید کسیو اورده با اینکه ...

فعلا سرتو درد نیار 

بیخیال شو و بسپار به زمان اگر قضیه ای باشه بالاخره معلوم میشه 

الان فعلا به ازدواجت فکر کن ببین درست بوده یا نه

🌱🤍

اشتباه کردید دوست عزیزم

همان جریان دمپایی رو نباید بیان می کردید وقتی ایشون انکار می کنند، از این به بعد اگر مساله ای باشه بشدت مراعات و پنهان کاری می کنند و اگر خطایی کنند خدای ناکرده به این زودی ها متوجه نمیشید

لطفا به جای حساسیت نشون دادن روی این موضوع و گیر دادن به ایشون، سکوت بفرمایید و نشانه هایی توی خونه بگذارید تا به مرور متوجه بشید شک تون درست بوده یا خیر، لوازم متعدد توی کمد و کشوها، یخچال و کابینت ها

بدون اینکه مطلقا به روی خودتون بیارید که چیزی فهمیدید مراقب باشید در سکوت...

ضمنا با عرض پوزش، هرگز به هیچ کس نمیشه به این سادگی اطمینان کرد و شناخت داشت. نیاز به زمان بسیار بیشتری دارید...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
باید ریزمکالمات خطشو دربیاریایرانسله یا همراه اول؟

اخه حس میکنم وقتی نشست که شروع کنه به توصیح دادن یه لحظه با گوشیش یکم ور رفت حدس میزنم یه هو یع چیزی حذف کرد

نه نظامی نیست

ببین به نظرم قبل از اینکه بری یه کاری بکن مثلا یه لیوان بشکون بنداز زمین اتاق وقتی برگشتی دیدی اینطوری نیست خیلی بیشتر شک کن.

یکم ابلهانه اس ولی چیزی به ذهنم نرسید😂😂

اشتباه کردید دوست عزیزمهمان جریان دمپایی رو نباید بیان می کردید وقتی ایشون انکار می کنند، از این به ...

انقدر بش اعتماد داشتم که اون لحظه وقتی دیدم خیسه فقط تعجب کردم گفتم عه چرا خیسه اما بعد حس زنانم بیدار شد

بنظرمنم مشکوکه،،،ولی باید احتیاط کنی زندگیت خراب نشه ،،بهتره اصلا به رو خودت نیاری، چون اگه کاریم بکنه، الان که تو مشکوکی اون احتیاط بیشتری میکنه،،،پس بزار یه مدت بگذره بعد سفت وسخت ولی نامحسوس زیز نظر بگیر ،ته وتوش درار