2777
2789

یکی رو بخوام بخرم دلیل هم میشه بگید 🙁💕

نظرسنجی

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

جارو شارژی ک اگه جارو برقی داری خو خیلی واجب نیس

اتو بخار هم ک کلا کارش جداس از تمیزی خونه و البته واجبه اگه اصلا اتو نداری اتو بخر

اگر اتو ساده داری

بخارشور بخر

اابته اگه ازش استفاده میکنی و برات کاربرد داره

چون بعضیا میگن عصا دستمونه برا تمیز کاری شیشه کاببنت دیوارا اشپزخونه و سرامیک و..کاربرد داره

بخارشو به نظرم خیلی خوبه و کاربردی به شرطی که حوصله داشته باشی

چون همه جا رو تمیز میکنه مثه گل میشه

چربی ها رو هم جوری از بین میبره انگار چربی زدا زدی

من خودم رو جهیزیه خریدم چون واقعا لازم بود جارو عصایی و اینا رو خیلی قبول ندارم به نظر خودم جارو رباتی بهتره چون طی هم میزنه

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
هیچ کدوم از واجبات نیست مثلا اگر اتو ساده داری یا جارو برقی ساده لزومی ندارهبا این تورم پولت رو طلا ...

دارم هر دوتاشو بخار شو به دردم میخوره ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

جارو برفی دستی کوچیک با سیم بلند واقعا عصای دستمه هرجا احساس کردم چیزی ریخته از آشپزخونه و اتاق و هال تمیز میکنم درسته قدرت مکشش به اون جاروبرقی معمولیا نمیرسه ولی برام دم دست خیلی خوبه 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
بخارشو به نظرم خیلی خوبه و کاربردی به شرطی که حوصله داشته باشیچون همه جا رو تمیز میکنه مثه گل میشهچر ...

عزیزم بخار شوت مارک و مدل چیه ؟ دقیقا کاربرد کاراییش چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جارو شارژی ک اگه جارو برقی داری خو خیلی واجب نیساتو بخار هم ک کلا کارش جداس از تمیزی خونه و البته وا ...

چه عالی آره اتو و جاروبرقی دارم پس بخار شو رو مد نظرم قرار میدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه عالی آره اتو و جاروبرقی دارم پس بخار شو رو مد نظرم قرار میدم

من خودم برا جهیزیم جارو برقی و جارو عصایی و بخارشور گرفتم و ی اتو ساده 

بنظرم وسایل تمیزی برا ما خانم ها الویتش بیشتره هم اذیت نمیشیم هم خونه تمیز میمونه

بخارشور کارچر از این زردا فک کنم sc3 بود یا 2 یادم نیس چون هنو ازدواج نکردم تو انبارین

من خودم برا جهیزیم جارو برقی و جارو عصایی و بخارشور گرفتم و ی اتو ساده بنظرم وسایل تمیزی برا ما خانم ...

ممنون عزیزم ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بخار شوت مارک و مدل چیه ؟ دقیقا کاربرد کاراییش چیه

اسمش سونامیه

مدلش رو نمیدونم چیه

کاراییش تمیز کردنه تمام جاهاست با سری های مختلف که داره همه جارو تمیز میکنه

من حتی گاز رو هم باهاش تمیز میکنم

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹