باردارم ده روز دیگه وقت زایمانمه تو کل این نه ماه عذابی که بهم داد رو فقط خدا میدونه یه روز خوش نداشتم از دستش...الانم از دیشب تا حالا سر درد گرفته حضرت اقا بهش میگم بریم دکتر نمیاد الکی فقط آه و ناله میکنه و میره رو عصاب من خوب یکی نیست بگه اگه واقعا مریضی بلند شو بریم دکتر مگه بچه ی دو ساله ای که لجمیکنی خوب ای کاش حداقل یا تو بمیری یا منو این بچه تو شکمم بمیریم راحت بشیم از دستت هیچی شوهرم مثل آدمیزاد نیست رفتاراش به دور از یه انسانه عاقله...دیگه نمیدونم چه جوری باید تحملش کنم نه راه موندن دارم نه جایی برای رفتن لعنت به بی کسی بیاد لعنت به این وضع بیاد که یه زن از روی بی کسی مجبوره یه زندگی نکبت بار رو تحمل کنه.تو رو خدا دعا کنید سر زایمانم بمیرم جرات خودکشی ندارم خودم فقط امیدم اینه که سر زایمان بمیرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب چرا بچه ام اوردی براش؟اینجوری بعدها مستقلم بشی بخاطر بچه نمیتونی جداشی
ای کاش این حرفو نزنیم که چرا بچه اوردی واقعا اگه یه زن بدونه شوهرش در ابن حد بده واقعا حاضر میشه بچه بیاره؟؟؟
الانم که بچه اومده میتونمبکشمش؟؟؟..
چرا با هر کی میخوای درد دل کنی با روحیه حساس فقط میگن چرا بچه اوردی من چه میدونستم شوهرم همچین ادم کثیفیه که این همه میخواد عذابم بده حتی به بچه خودش رحم نکنخ
سرش درد میکنه خو دکتر برا چی ی ژلوفن بده بخورهیکمم اروم باش چخبرته برا ی سردرد و دکتر خودکشی میخوای ...
بابا مشکل که فقط سر دردش نیست بیا ببین چه کولی بازی داره در میاره شوهرم..من خودم خیلی ارومم رفتارشو میبینم هرس میخورم..ژلوفن دادم کوفت کرده خوب نمیشع مشکل همیشگیشع به خاطر یه سر درد مغز منو داغون کرده...
حرفم مشکلی داشت؟میگه شوهرم هیچیش به ادم نرفته بعد وایساده بچه هم براش اورده پس دیگه اه وناله نداره ...
اگه اعصاب نداری خب کامنت نزار
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/