2777
2789
عنوان

تو فکر انصراف از فیریوتراپیم

162 بازدید | 19 پست

بعد چهارسال قبول شدم اما میترسم اینم به روحیاتم نخوره اصلا توان دیدن بیمار بد حال رو ندارم رشته ی دیگه ای هم در نظر ندارم بخام باز کنکور بدم اگه بخوام انصراف بدم کلا کنکور تجربی کنار میذارم بنظرتون چیکار کنم؟ تصمیم دارم یمدت برم تراپی اگر نتونستم انصراف بدم

چه مثِ نازم 🦩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار اشتباهی میکنیو خوب بنظرم حماقته این کار

هیچ حس و شور و ذوقی ندارم روحیه من به هنر میخوره نمیدونم چیکار کنم بس فکر میکنم میخوام روانی شم 😭

چه مثِ نازم 🦩
هیچ حس و شور و ذوقی ندارم روحیه من به هنر میخوره نمیدونم چیکار کنم بس فکر میکنم میخوام روانی شم 😭

فکر و خیال رو بزار کنار

بنظرم برو 

خیلی عالیه

خون و خونریزی هم ک نمی بینی 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

میگن رشته خوب و درآمد آری هستنهایتا مریض حال بد شاید هفته ای یکی داشته باشیکاربرات برات کار رو انجام ...

خودمم میدونم حیفه با کلی سختی و رنج قبول شدم ولی میترسم ابن رنج تا همیشه همرام باشه 🥲

چه مثِ نازم 🦩
خودمم میدونم حیفه با کلی سختی و رنج قبول شدم ولی میترسم ابن رنج تا همیشه همرام باشه 🥲

نترس بروو

هنر رو میشه کنار درستم ادامه بدی 

چون هنر نون دراوردن ازش سخته 

برای دل خودت ی شاخه هنرو بخون 

ولی در کنار فیزیوتراپی

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

نترس برووهنر رو میشه کنار درستم ادامه بدی چون هنر نون دراوردن ازش سخته برای دل خودت ی شاخه هنرو بخون ...

اگه وقت بشه همینکارو میکنم فلن که از صبح تا شب دانشگام 😂🤦🏻‍♀️

چه مثِ نازم 🦩