2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم چاق بشم

143 بازدید | 18 پست

اصلا ژن چاقی نداریم اندازه بگم چی میخورم ولی هنوز لاغرم کلا همه میشناسنم تو مدرسه و خونه به زیاد خوردن ولی حتی نیم کیلو هم اضافه نمیکنم قدم 174ئه وزنم 55،لاغر هستم ولی لاغر ضعیف نیستم استخون بندی محکمی دارم، دلم میخواد وزنم برسه به 60 ولی همین 55 ام بزور رسوندم قبلا 51 کیلو بودم یکسال تمام رژیم گرفتم شدم 55،بعد کافیه یه هفته هیچی نخورم 2 3 کیلو کم میکنم، دکترم رفتم گفت بخاطر ژن لاغری اونقدرا تغییر نمیکنم، راهکاری ندارید برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیب زمینی تخم مرغ آبپز با کره و سس 

سیب زمینی سرخ کرده با سس

۲ تا نون خامه ای یا شیرینی بلافاصله بعد از ناهار شام

نودل ؛ماکارونی؛ الویه ؛سالاد ماکارونی ؛ذرت مکزیکی؛نوشابه ؛ژله

شیرخشک و پودر سویق چاقی عطاری بخر 

روزانه شیر؛ موز؛بستنی ؛گردو؛خامه؛خرما مخلوط و میکس کن بخور میتونی توش سویق چاقی هم عطاری دارن بگیری مخلوط کنی بخوری؛بعد از ناهار شام بخور

اوتمیل درست کن ؛ ترکیب شیر؛ جو دوسرپرک ؛عسل؛ موز

اینا رو بخور بخواب چاق میشی

منم اینجوری بودم تا الان که تقریبا سی سالمه همش زیر پنجاه بودم اغلب ۴۴اینا ولی یه معجونی بود خوردم الان ۵۴شدک البته من قدم کمتراتو برا  براهمون خوبه وزنم اسم معجون که شبیه مربا هویج بود خوردم معجون چاقی ۰۰۷هیچ عارضه ای هم نداش سرچ کن جایی دیدی بخربخور

استادتغییرباش ن قربانی تقدیر

افراد لاغر که قصد دارند چاق شوند اگر به مدت ۲ ماه از انجیر خیسانده در عرق انیسون به صورت ناشتا استفاده کنند،چاق می‌شوند.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️