2777
2789
عنوان

میخام با کمترین هزینه برم سفر ممکنه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 47 پست
گیرم که خرج تفریحاتتون با یکی دیگه برای خودتون هیچی نمیخوایین از بازار بخرین ؟!!! این سفر که مزه هم ...

من نمیدونم استارتر از کدوم شهر میره 

اما من خودم تهران هستم هیچ وقت مسافرت میرم از شهر مقصد خرید نمیکنم چون بهترین هر چیزی تو تهران هست دیگه فقط سفر میرم برای تفریح 

اصلا بازار نمیریم 

البته سفرهای داخلی اینجوریه 

سفر خارجی معمولا خرید میکنم 

خوب عزیزم گفت خوراکی و غذا از تو خونه برمیداره بنزین هم جدا حساب کرده اونجا هم خونه خواهرشوهرش هست ه ...

ادم همیشه باید پول همراش باشه ما مازندرانیا یه ضرب المثل داریم ک میگه پول همرام باشه شاید کوزه بشکنم ینی شاید پول احتیاج م بشه معلوم نیست ک چی پیش میاد😁

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچم خیلی کوچیکه مشهد سفر خاصی نیست برامون هر دوماه اونجاییم سوغاتی نمیخریم خوراکی هم ک نمیخایم اون ی ...

چی بگم، ما سفرامون پر خرجه، همین سری که رفتیم مشهد بهمون هتل رو رایگان دادن اما کل حقوق خودم و همسرم خرج شد، کلا اعتقاد داریم تو سفر باید خوش گذروند و دو دوتا چهار تا نکرد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من نمیدونم استارتر از کدوم شهر میره اما من خودم تهران هستم هیچ وقت مسافرت میرم از شهر مقصد خرید نمیک ...

منم از تهران میرم همین دیگ بهترین چیزا اینجا هست چرا بزم از اونجا خرید کنم 

امیدوارم سفر خوبی داشته باشین. 🌸

پول بنزین ، 

عوارضی ، 

یموقع ممکنه هزینه درمانی یا تعمیر ماشین پیش بیاد ، 

اگر برای خواهرشوهرت کادو میبرین ، هزینه اون رو هم حساب کن ،

تو مسیر یموقع خرید چیزی مثل آب معدنی یا اینجور چیزها ممکنه لازم بشه که البته هزینه پایینی داره ،

ادم همیشه باید پول همراش باشه ما مازندرانیا یه ضرب المثل داریم ک میگه پول همرام باشه شاید کوزه بشکنم ...

پول که قطعا همه ما تو کارتمون داریم بالاخره تو مسایل یکهویی هم خانواده ها هستن میکن سریع پول میزنند به کارت 

برادرم الان سفر بود صبح زنگ زد گفت یک مبلغی بزن به کارتم من کمتر از یک دقیقه پول زدم به کارتش 

منظور استارتر برآورد هزینه سفر بود 

حالا بنظرت چقد خرج میشه بجز مریضی ک خرابی ماشین چ خرج یهویی میتونه پیش بیاد

خب خیلیییی کم فقط در حد یه آب و خوراکی خریدن برا بچه ها

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
دقیقن مثله منی عزیزم البته سبزوار تا مشهد 220 کیلومتره دقیقن

ما از سبزوار یک کیلومتر اونطرفتر نمیریم   

از تهران راه میافتیم مقصد سبزوار 

دیگه اونطرفتر کاری نداریم بریم 

حدودی مسیر زو گفتم مصرف بنزین رو هم حدودی گفتم

چی بگم، ما سفرامون پر خرجه، همین سری که رفتیم مشهد بهمون هتل رو رایگان دادن اما کل حقوق خودم و همسرم ...

آخه اصلا سفری نیسا ما ک گردش تفریح نمیریم میریم خواهرشوهر ببینیم 

2810