2777
2789
عنوان

واسه اینکه بسوزونمش📸😜

192 بازدید | 12 پست

تازه با رلم کات کردم تصمیم گرفتم بجای اینکه پروفایل غمگین و تیکه دار بندازم بذارم پروفم عکس از موقعیت های مختلف خودم بذارم پروفم مثلن یه روز رفته بودم طبیعت گردی عکس تو بهترین موقعیت بگیرم از پیشرفت های خودم عکس بگیرم با دوستام عکس بگیرم و موارد مشابه که فکرکنه دورم خیلی شلوغه و بهش اصلن فکرم نمیکنم

نظرتون چیه؟

هستید عکسی که الان گذاشتم پروفمو بذارم؟ نظر بدین فقط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

همین ک داری یه چیزی میزاری ک اون فک کنه بهش فک نمیکنی مطمئنش میکنی ک داری بهش فک میکنی

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

خانوم جان همین الانشم معلومه زیاددددی درگیری و ارامش اصلیو ندازی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......

اون میفهمه که به خاطر اون داری هی عکس عوض میکنی

نکن اینکارو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨