2777
2789
نمیشه اینطور گفت بستگی داره سیکلتون چند روزه باشه و ایا تو روزایی که از تخمک گذاری دور هستید بازم کی ...

اخه من سونو در دسترسم نیست باید برم شهرستان واسه همین سختمه دقیق بفهمم

سیکلم سی و هشت تا چهل روزه‌ست

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم برا منم پیش اومد دو هفته ای طول کشید تا مثبت بشهنشونه تنبلیه؟

تست زدم یه خط صورتی و یه هاله خیلی کمرنگ افتاد که نشون میداد از روزای تخمگذاری دور شدم 

۳ ماهی هست پریودم منظم شده انگار کیت هم درست کار میکنه برام قبلا هروقت میزدم ۲ خط رنگی بود .. 

راهنمای کیت رو بخونید بهتر توضیح داده 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من سونو در دسترسم نیست باید برم شهرستان واسه همین سختمه دقیق بفهممسیکلم سی و هشت تا چهل روزه‌ست

بالای ۳۵ روز نشونه تنبلی هست اکثرا ولی حتما سونو بدید من خودم بخاطر ای وی اف و سونو هاش مسیر ۳ ساعت و نیمه رو میرم شهر دیگه .. 

موی زائد سیاه زیر چونه دارید؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !