2777
2789

باتجربه بیان بگن جای من بودین منبعد چطوری باشون رفتار میکردین، رفتارتونو عوض میکردین یانه 

قبلاً هر هفته میرفتیم شوهرم دوست داره بریم خودمم دوست دارم چون جای دیگه برای رفتن نداریم اونام همیشه احترام مو داشتن 

من یک ماه و نیمه زایمان کردم

مادر و پدر شوهرم نیومدن تا دیروز(اونم چند بار شوهرم زنگ زد ازشون گله کرد حتی عصبانی شد ک همه جا میرین چرا نیومدین خونه ما و...) اینم بگم بعد زایمان من شوهرمم تصادف کرد و عمل داشت مادرش فقط بیمارستان رفت ملاقات 

اینم بگم خانواده شوهرم (پدر و مادر شوهرم، برادر شوهرام و جاریام تو ی خونه باهم زندگی میکنن، باغ دارن و همیشه کار دارن تقریبا، موقع زایمان م جاریم اومد بعدشم اومد ملاقات، جاریای دیگه مم چند بار زنگ زدن، مادر شوهرم م روز بعد زایمانم زنگ زد) از لحاظ مالی هم کمی دست تنگن ولی خیلی خرجا میکنن و خیلی جاها میرن ولی شوهرم چون بچه بزرگ بوده و از اول کار کرده و فقط کمکشون کرده فقط ازش انتظار دارن باورتون میشه برای مراسم عقد و عروسیمون شوهرم کرایه ماشینشونو داد

بعدشم ب مادرش پول میداد عیدا بدا بمن

بعد عروسی مون دعوتشون کردم جاریم گفت داداش علی (شوهرم) کرایه ماشین مونو بده ک بیایم

حالا

دیروز اومدن دوکیلو شیرینی و 500هزار پول آوردن و گفتن دستمون نبود وگرنه میخواستیم بیشتر بیاریم،، ناهار و خوردن و قرار بود بعد ناهار برن ک شوهرم پدرشو با خودش برد مغازه (خیلی بش گفتم امروز نرو گفت کاردارم) و غروب برگشتن و شامم موندن (((جای من بودین از این رفتار شوهرتون عصبانی نمیشدین؟؟؟ اگ اره چ عکس العملی نشان می دادین 

موقع رفتنشونم ب مادرش هديه داد (قبل زایمانم دو پارچه از مغازه ش آورد گفت یکیش مال مادرت یکیش مال مادرم منم گفتم باشه بزار وقتی زایمان کنم میان دیدنم اونموقع بده بشون،) شب ازم پرسید بدم ب مامانم پارچه رو منم گفتم فعلا ن ی وقت دیگه میبریم براش(دلیلمم این بود دیر و بازور اومده بود) ولی شوهرم اینقد گفت بدم بهتره گفتم باشه بده،، (((نظر تون راجب این موضوع چیه بنظرتون نمیداد بهتر بود یا داد 

لطفا در مورد کل ماجرا نظرتون و جداجدا بگین

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

این که بعد یک ماه باچند بار زنگ زدن اومدن خیلی بد به نظرم حتی دستشونم خالی بود باید میومدن امامیگفتن بعدا کادورو میدیم مابقی چیزاهم که دیگه مقصر همسرت که انقدر براشون پول خرج کرده عادت شد کاریشم نمیشه کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظرم اینه که حالا به هر دلیلی دیر اومدن ، شما ناراحت بودی چرا نمیان، بعد ناراحت شدی چرا نمیرن،  بعد ناراحت شدی چرا کادویی که قرار بود بدیم رو دادی 

از تمام این حرفات فقط قسمتی که جاری گفته داداش پولت تاکسی رو بده برام خیلی عجیب بود وگرنه نیومدنشون خیلی عجیب نبود به قول خودت هر هفته میبینمتون.  اگر خیلی مهم بود که زود بیان دیدن بچه شما خودت نباید میرفتی بعده زایمان تا اونا بیان

2805
این که بعد یک ماه باچند بار زنگ زدن اومدن خیلی بد به نظرم حتی دستشونم خالی بود باید میومدن امامیگفتن ...

جای من بودین چکار می کردید 

چقدر مثل ما بوده وضعیت و رفتار خانواده شوهرت .

شوهر منم زیادی بهشون کمک میکنه جوری کع همه ازش انتظار دارن . برا زایمانمم مادر شوهرم نیومد پدر شوهرم تنها اومد گفت اون سر زمین بوده نتونسته بیاد ،گفتم زنگ هم نمیتونست بزنه ؟؟بعد اون زیاد محلشون ندادم همیشع م گله کردم ازشون .

ولی با شوهرم بحث نکردم ،فقط بهش گفتم از این به بعد از من توقع زیادی نداشته باش که سنگ تمام بزارم براشون 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
نظرم اینه که حالا به هر دلیلی دیر اومدن ، شما ناراحت بودی چرا نمیان، بعد ناراحت شدی چرا نمیرن، بعد ...

عزیزم بعد زایمان نرفتم(هرچند انتظار داشتن برم) 

قبل زایمان هر هفته میرفتم

اشکال کلی از شخص شوهرت هست

باید ارام ارام و غیر مستقیم اگاهش کنی که توقعات مادر و پدرس ازش کم بشه ارام ارام کمش کنید و باج ندهید

اینکه کادوشون کم بود به خاطر اینکه دستشون تنگ بوده روش حرفی نیس 

ولی کرایه راه برای امدن به خونتون خیلی زشته 

مادر شوهرت هم گرچه دستش تنگ بود ولی باید دیدنت میامد عذر خواهی میکرد میگفت ببخشید دستم باز شد کادو میارم 

چقدر مثل ما بوده وضعیت و رفتار خانواده شوهرت .شوهر منم زیادی بهشون کمک میکنه جوری کع همه ازش انتظار ...

خود شوهرتون چی مثل قبله باشون

جای من بودین چکار می کردید

بعدازاین کل کمک های مالی که شوهرم میکنه رو جلوش ومیگرفتم اگر برادرهای دیگه پول دادن شمام بدید اگر نه دلیلی نداره وقتی قدر نمیدونن پیش خودشون میگفتن این پسر برامون خیلی زحمت گشیده الان که بچه دار شده لااقل بریم برای جبران لااقل زنش زبونش رو بچمون بلند نباشه امامتاسفانه هرچی بیشتر محبت کنی بیشتر کم محلی میبینی 

اشکال کلی از شخص شوهرت هستباید ارام ارام و غیر مستقیم اگاهش کنی که توقعات مادر و پدرس ازش کم بشه ارا ...

دقیقا 

شوهرم آدم نمیشه 47سالشه

حتی پارچه م داد بش 

خود شوهرتون چی مثل قبله باشون

شوهرم اصلا سمت من نیست ،میگه تو حساسی ،مادرم با بچه بودیم محلمون نمیداد ،الان توقعی ندارم برا بچم بیاد .

گفتم پس چرا برا پسر داداشت نیم سکه ،برا بچه تو هیچی ؟چون دختره نیومد ؟هر ماه هم میره مادرش پدرش میاره خونمون .الان میگه برم بیارمشون ،گفتم بیاری من نهار شام هیچی درست نمیکنم ،خودت باید بخری 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

دلیل رفتار بد خانواده شوهرت

خود شوهرته

منم دقیقا این مشکلات رو دارم

شوهرم شدیدا به خانوادش باج میده واونا برای همین پرتوقع شدن و مارو دیت گم میگیرن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2809