2777
2789
عنوان

میخوام وارد اکانت تلگرام نامزدم بشم مخفیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست
میترسم مخاطبام براش بره بعد متوجه بشه

عزیزم با خط خودت وارد نشو ! با شماره ای وارد شو که تازه گرفتی و کسی ندارع هیچکیییی 

اینجوری اگه شوهرت حتی بفهمه میتونی بزنی زیرش که این شماره من نیست و .. 

چرا با شماره خودت بری؟؟؟!! 

بهترین کار اینه با یه شماره جدید بری و بعد از اینکه وارد هم شدی شماره رو خاموش کن کلا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مخاطبا با هم ادغام میشه

می‌تونه یه خط جدید بخره بدون هیچ مخاطبی بعدا می‌تونه بزنه زیرش هم بعد حتی اگه بتونه مدل گوشیش هم عوض کنه خیلیییی عالی میشه دیگه اصلا نمی‌فهمه 

چون وقتی شوهرش بره دستگاه های فعال رو ببینه مدل گوشی میاد بالا براش 

دوستی کسی نداری که یه مدت گوشیتونو عوض کنید باهم ؟ امانتی ازش بگیری

گوشی مامانم هس ولی میترسم با مامانمم درمیون گذاشتم این موضوعا ولی میگه تو بیش از حد حساسی دیوونه شدی

عزیزم چجوری بفهمه بعد مجبوری انقد زیاد بمونی رو اکانتش؟؟ یه شب دوشب اونم دیوونه نیستش که هی بره چک ک ...

خب پیشم نیست باید بگم بیاد خونمون بعد بخوام گوشیشا بگیرم خودشم پیشمه چجوری کنم میترسم ببینه

خب پیشم نیست باید بگم بیاد خونمون بعد بخوام گوشیشا بگیرم خودشم پیشمه چجوری کنم میترسم ببینه

بیخیالش شو بنظرم

هیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونع 

عزیزم روی خودت تمرکز کن و برات مهم نباشه ؛ 

کمتر پیام بده ببین اصلا پیگیرت میشه ؟ 

نگران چی هستی ؟ خدارو شکر کن که الان اگرم چیزی باشه متوجه میشی .. دوران نامزدی برای همین چیز هاست دیگه 

بعد باهاش منطقی صحبت کن 

بگو من نمی‌دونم دلیل حس هایی که دارم چیه ولی متاسفانه یه حال بدی دارم نسبت به رفتارات و حس میکنم بعضی رفتارات دلیل خاصی می‌تونه داشته باشه ، اگه بفهمم پا روی خط قرمز هام گذاشتی و کاری رو کردی که نباید ضربه بدی خواهی خورد .. 

بهش هشدار بده و ازش فاصله بگیر