2777
2789

ما فعلا مستاجریم خانما و بخاطر مشکلات اقتصادی مجبوریم بریم با خونواده شوهر زندگی کنیم من بعد ازدواج فقط باهاشون تلفنی در ارتباط بودم یعنی از نزدیک ندیدمشون 

حالا با خونوادمم یجورایی تلفنی در ارتباطم بعد امروز آبجیم زنگ زده بود براش تعریف کردم الان کلی دلمو خالی کرد که اره ظلم میکنن در حقت نمیدونم زندگیتو تبدیل به جهنم میکنن خونواده شوهرت 

حالا از شوهرم بخوام بگم همه جوره پشتمه و هوامو داره و چندین بار بخاطر من با خونوادش دعواش شده خونوادشم تا الان مستقیم ب خودم چیزی نگفتن و بدی ازشون ندیدم 

حالا با این اوصاف ممکنه بنظرتون اونجا بریم شوهرم رفتارش با من تغییر کنه؟؟؟ دگه پشتم نباشع؟؟؟

خدا بداند کافیست❤️
کلا بهتره نرید

آخه مجبوریم همه جوانبو سنجیدیم بدهکاریم باید این رهن خونه ره بدیم ب اون 

از یه طرف با حرفای خواهرم کل وجودمو استرس گرفته 

خدا بداند کافیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
آخه مجبوریم همه جوانبو سنجیدیم بدهکاریم باید این رهن خونه ره بدیم ب اون از یه طرف با حرفای خواهرم کل ...

ازش قول بگیر فقط تا وقتی که وضعیتتون اوکی بشه

ولی تجربه ثابت کرده اگر بری خونه مادرشوهر دیگه برنمیگردی

در ارتباط نبودی و‌ شوهرت بخاطرت با اونا دعوا کرده

در ارتباط باشی چ شود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

اگه مجبور به رفتنی که نمی شه کاریش کرد. دلتو بد نکن. همه هم مثل هم نیستن

نمیدونم من باهاشون نبودم و نمیشناسمشون فقط اینو میدونم شوهرم خیلی پشتمه و هوامو داره میترسم برم اونجا مامان باباشو ببینه تغییر کنه 

خدا بداند کافیست❤️
نمیدونم من باهاشون نبودم و نمیشناسمشون فقط اینو میدونم شوهرم خیلی پشتمه و هوامو داره میترسم برم اونج ...

کسی که اخلاقش حمایتیه عوض نمی شه. البته شما هم زیاد چقولی نکن و شاکی نباش