2777
2789
عنوان

وقتی با مردی ازدواج میکنی که اولویتش مادرشه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا وظیفه شه براش تهیه کنه ولی باز هم وظيفه داره به خانمش و خواسته های خانمش اهمیت بده مردها اکثر ...

منم گفتم وظیفه شه.ولی میوه خاص خیر 

سیب و خیار همه جا هست همونو بخره شاید پاپایا میخواد لابد 

آره چون فکر و ذکرش مادرشه دیگه به خونه زندگی و زن خودش اهمیت نمیده ما الان کلی وسایل خونه مون نیاز ب ...

عزیز دلم چقدر بده اینجوری 

واقعا درکتون می کنم 

من خودم پسر دارم همیشه تاپیک های اینجوری میام که یاد بگیرم دو روز دیگه زندگی عروسام رو تلخ نکنم براشون

آهای اونایی که دختر دارید،خواهرانه میگم بهتون به دختراتون به چشم اینکه اونا گریه کن و غصه خور ،در باز کن پدر و مادر هستند نگاه نکنید به این دلیل نخواین که دختر دار بشید ،درسته دختر خودش طبیعتش مهربونه، دلسوزه ،غمخواره پدر و مادر ولی شما دختراتون رو برا خودش بخواین ،برا وجودش ،نه اینکه موقع غم کنارتون غصه بخوره ،موقع سختی کنارتون سختی بکشه ،دختراتون مبارکتون باشه ،قدرشون رو بدونید. بیو تا سِیلُم کنی بلکه ره بری به حالُم
2803
چه مامان عاقلی داری. همین برات بسه. بعضیها پدر و مادر هر دو مهرطلبند.

آره حتی اقوام پدری اگه خواستگار داشته باشم مامانم اصلا نمیذاره حتی پاشونو تو خونه مون بذارن چون کلا فرهنگشون اینه که پسراشون اولویت اولشون مادرشونه 

مامانم میگفت سرتا پاتو طلا بگیرن من تو رو به اینا نمیدم 

و خانواده مادریم کاملا برعکسن یعنی پسراشون حوری اقتدار دارن که اگه کسی به زنشون کوچیک ترین حرفی بزنه با خاک یکسانش میکنن

منم گفتم وظیفه شه.ولی میوه خاص خیر سیب و خیار همه جا هست همونو بخره شاید پاپایا میخواد لابد

والله به این جور زنها می گیم پیرزن دل رنگی آخه میوه نایاب میخوای چیکار😬

آهای اونایی که دختر دارید،خواهرانه میگم بهتون به دختراتون به چشم اینکه اونا گریه کن و غصه خور ،در باز کن پدر و مادر هستند نگاه نکنید به این دلیل نخواین که دختر دار بشید ،درسته دختر خودش طبیعتش مهربونه، دلسوزه ،غمخواره پدر و مادر ولی شما دختراتون رو برا خودش بخواین ،برا وجودش ،نه اینکه موقع غم کنارتون غصه بخوره ،موقع سختی کنارتون سختی بکشه ،دختراتون مبارکتون باشه ،قدرشون رو بدونید. بیو تا سِیلُم کنی بلکه ره بری به حالُم
عزیز دلم چقدر بده اینجوری واقعا درکتون می کنم من خودم پسر دارم همیشه تاپیک های اینجوری میام که یاد ب ...

ممنون که درکم میکنین 💖

چقدر عالیه که خانمای عاقلی مثل شماهم وجود دارن از الان میگم خوشبحال عروس آینده تون 

خدا حفظتون کنه

کلا نمی‌دونم چرا پدر مادرا اینجورین حس نمیکنن طرف بزرگ شده و زندگی خودشو داره 

من بابام تا پدر مادرش زنده بود اینجوری بود مشکل نداشتیم خیلی کمک میکرد اما الان هم دست بقیه رو میگیره ضامن میشه پول میده به یه زن و شوهری ک مثلا مستحقن ولی همه میدونن خونه خراب کنن 

زن ذلیل خیلی بهتره بخدا وقتی ازدواج میکنی در قبال همسرت مسئولی اون دختر بیچاره چه گناهی کرده که باید ...

بنظرم هیچکدوم خوب نیست

باید به خواسته های زن و بچه اش اهمیت بده و همه ی تلاششو بکنه برای رفاه داشتن ، وظیفش هم هست

ولی اونایی که خیلی افراطی زن ذلیلن طوریکه انگار برده‌ی زن هستن هم من خوشم نمیاد، اقتدار هم لازمه

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...
ممنون که درکم میکنین 💖چقدر عالیه که خانمای عاقلی مثل شماهم وجود دارن از الان میگم خوشبحال عروس آیند ...

قربونت عزیزم 😘

بخدا از الان دارم آموزششون میدم 

اگه از  غذا بد ایراد بگیره یادش میدم که چطور باید بگه و اونی که اینو درست کرده براش زحمت کشیده 

یادشون میدم که کارهای خونه هم سختن و خانم خونه احتیاج به کمک داره 

و خیلی چیزهای دیگه 

کلا نمی‌دونم چرا پدر مادرا اینجورین حس نمیکنن طرف بزرگ شده و زندگی خودشو داره من بابام تا پدر مادرش ...

عه چه جالب انگار بابای منو توصیف کردی همین چند روز پیش سر ضامن شدنش کارتش مسدود شده بود بعد رفت بانک هرچی ماگفتیم بابا ضامن کی شده بودی که پرداخت نکرده بود میگفت بانک بهم نگفته کی بوده😐😐😐😐اصلا غیرممکنه همچین چیزی مامانم میگفت احتمالا ضامن عمه ام شده خیلی بده اینجوری بعضی خانواده ها دیگه فرهنگشون اینمدلیه ک میخوان پسرشونو تو مشتشون بگیرن تا واسه زن و بچه اش کاری نکنه 

چیزی که به وضوح تو فامیلای بابام میبینم 

خدا پدرتو بیامرزه .منم همینو میگم من بودم کفن براش میخریدم.میوه براچیته

نگو🤣

خرید کفن باعث میشه عمر طولانی تر بشه. تو برام بخری من ناراحت نمیشم باور کن

عه می بینم پیرزن های اطراف همه کفن خریدن