2777
2789

عمه‌شوهرم اینا امروز جشن گرفتن واسه پسرش ما ی شهر دیگه میشیم امروز امدم شهرستان  جشن اونام اینجاس اصلا دعوتمون نکردن فقط ی تعارف خالی زدن ب اونام بگو بیان منم ن لباس مهمونی اوردم تازه ابروهامم سری پیش خراب شده بود اینسری گذاشتم کامل پر شده عین دخترای قاجاری  ارایشگاه اینا نرفتم مادرشوهرم از صب۲۰۰بار زنگ زده  توام بیا فلانی میگفت عروس منم میاد دخترم میاد هیچ خواهرشوهرم که اهل اینجاس نمیره ولکنم نیست اعصابمو بهم ریخته هی هربارم توضیح میدم باز از صب ۴بار زنگ زده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

گفتی شرایطشو ندارم چی گفت

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.