2777
2789
عنوان

پسرم دیشب نیم ساعت داشت منا میزد و شوهرم فقط نگاه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2966 بازدید | 130 پست

پول توی جیبی در نظر بگیرید برای خوراکی و خورد و خوراکش

اگر کار بد کرد هربار مثلا روزی ده هزار تومن مد نظر قرار بده پرخاش کرد ده تومن اون روزش نده بهش اگر تونست خودش کنترل کنه یادداشت کن در یه برگه

اخر هفته پول یه هفته ش جمع بزن بده بهش پول خوراکیا

ولی متعهد باشیا شل کن صفت کن نباش قاطع

نباید لجازه بدی باهات اینجور برخورد کنه کاری به شوهرت نداشته باش

اون تشخیص داده که میتونه این چنین کنه باهات

با همسرتم میکنه؟

یا فقط با شما

اگر فقط با شماست

ببین شما با همسرت چطوریه رفتارت تحقیر ایناش نمیکنی جلوبچی پسرت

یا برعکس همسرت به شماولی من بیشتر تاکیدم روی رفتار شما با همسرته

چون ما دو نمونه ش در خانه داریم و تجربه دارم در مورد نوجوانهای این مدلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اسی شروع دوران بلوغ و نوجوونی، خیلی باید بهش محبت کنی، اگر بزنی و ... میره بیرون از خونه، سمت خیلی چیزای بد کشیده میشه.

صبحانه ایرانی کانال ۲ میده، یه روزایی مشاور داره برای برخورد با نوجوونا، خیلی خیلی برنامش خوبه، مشاورش خیلی خوبه.

اصلا کلیشه ای و تخیلی در مورد بچه ها و تربیتشون نظر نمیده، حتما نگاه کن، روز دقیقش رو نمیدونم

هنوز خیلی بزرگ نیست که بگی دیگه تربیت کردنش غیر ممکنه، تا الان به نظرم یه مقدار شل گرفتی از این به بعد روشتو عوض کن اگه مدام بهش گیر میدی و تذکر میدی قبل از تذکر دادن یکم فکر کن ببین واقعا لازمه؟؟از تنش های غیر ضروری اجتناب کن محبتتو بهش بیشتر کن و از همه مهم تر اقتدار خودتو حفظ کن اجازه نده باهات تند صحبت کنه چه برسه بخواد دست روت بلند کنه منتظر همسرتم نمون این کارا فقط از پس خودت برمیاد انشاا... از این جا به بعد راهو درست بری❤️

تنها راهش فقط محبت کردن و دوستی و دعوت به آرامشه ،یه بار امتحان کن، از صبح قربون صدقه اش برو بهش گیر ...

شما خودت دو تا پسر دارین،زنده باشن، جز محدود پیغامایی بود که حرف درست زدین.

زدن یه بچه ۱۱ ساله کاری نداره، آدم بخواد بزنه، میتونه تو دو دقیقه، چنان بزنه بچه له و خاکشیر بشه، ولی ته زدن میشه بچه معتاد، بچه رفیق باز فراری از خونه

ماشالله بعضیا چقد کامنت های میخره میدن ،مشخصه خودشون چه جوری تربیت شدن 

متاسفم 

یعنی چی کتکش بزن 

با کتک زدن بچه هیچی درست نمیشه حتی بدتر هم میشه 

فقط باید از در محبت وارد شد و گاهی تنبیه اونم نه تنبیه بدنی

همچین بچه ای ایشالا سرطان بگیره بمیره زودتر از دستش راحت شی

یا ابوالفضل 

نگوووووو 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

شما خودت دو تا پسر دارین،زنده باشن، جز محدود پیغامایی بود که حرف درست زدین.زدن یه بچه ۱۱ ساله کاری ن ...

درسته، کتک روی بچه ی دوران بلوغ نتیجه ی کاملا عکس داره غرورش جریحه دار میشه حس تحقیر بهش دست میده و اون خلا ای که براش به وجود اومده رو میخواد بیرون خونه پر کنه

شوهرت رو بیخیالبعد شما چی کار کردیدچرا اجازه همچین کاری رو به بچتون میدیداین چه طرز بچه تربیت کردنبف ...

بعضی وقتها پدرمادرمقصرنیستن بچه های امروزی واقعا گوش نمیدن خودم آرومم شوهرم هم همینطور ولی بچه هام خیلی شیطون وحرف گوش نکن 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
شما خودت دو تا پسر دارین،زنده باشن، جز محدود پیغامایی بود که حرف درست زدین.زدن یه بچه ۱۱ ساله کاری ن ...

سلامت باشید ،درسته راستش منم سر بچه هام داد زدم گاهی هم کتکشون زدم 

پسر بچه که میذونیدچجوریه، گاهی آدم رو به حد جنون می‌رسونه، اما تجربه بهم ثابت کرده محبت و دوستی بچه رو مثل موم نرم می‌کنه 

2801