شما باشین چکار میکنین.همین یه بچه را دادم ۱۱ سالشه و سر هر چیز کوچکی دعوا راه میندازه اگه باب میلش رفتار نکنم. و هر چی به شوهرم میگم نگاش کن اصلا اهمیت نمیده تا کار به کتک کاری برسه.دیشب کای فوش داد بهم و کتکم زد
من تو اینستا یه ویدیو خارجی دیدم مادر و پسر ها هماهنگ کرده بودن تا پسر به مادرش توهین کنه ببین ری اکشن پدر چیه بدون استثنا همه پدر ها تا دیدن بچه به مادر توهین میکنه پا شدن بچه رو کتک بزنن نمیدونم تو ایران این چه وضعیه مردا میشینن از کتک خوردن مادر لذت میبرن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم دین ما گفته تا ۷ سالگی بچه رییس خونه است ،دیگه ۱۱ سال رو باید ادب کنی نمیگم بزنی که روش بدتر به روت باز بشه اما جریمه اش کن ،ادبش کن مثلا چندروز پول تو جیبی شو نده ، نمیدونم بازی مورد علاقه اش رو ۳ روز اجازه نده بازی کنه ،یا هرچیزی که بهش علاقه داره
پسر که ندارم ولی هیچوقت همچین جسارتی به بچه هام ندادم توهین کنن چه برسه کتک اگه همچین کاری کنن قول نمیدم درست برخورد کنم شما هم یه ابهتی داشته باش هرچند دیگه دیر شده ولی یه تکونی به خودت بده شوهر رو ول کن انتظار برخورد نداشته باش
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻