2777
2789
عنوان

بیاین بگم شیرخشک سروقت عوض نشه چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 39 پست
دوهفته است شروع کردم

به نظرم ۶ ماهگی دیره برای شروع. اکثر کسایی که از ۶ شروع کردن مشکل بدغذایی دارن.

من الان پسرم ۴ ماهشه. گاهی یه ذره نوک انگشتمو روی یه میوه میکشم میزنم به لبش که مزه مزه کنه طعم های غیر شیر رو درک کنه و ذائقه‌ش بپذیره. خیلی هم از این کار خوشش میاد. شما هم باید غذاهایی که بهش میدی رو نزدیک به طعم و بافت شیر کنی.

فرنی ارد برنج رو با اب درست کن غلیظ باشه. بعد که ولرم شد شیر خودت اگه میدی یا شیرخشکش رو بهش اضافه کن اندازه ای که خیلی شل بشه.

به نظرم ۶ ماهگی دیره برای شروع. اکثر کسایی که از ۶ شروع کردن مشکل بدغذایی دارن.من الان پسرم ۴ ماهشه. ...

میخواستم زودتر شروع کنم دکترش اجازه نداد یا تو‌مرکز بهداشت قبول نکردن چون وزنش باز کم‌میشد

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم زودتر شروع کنم دکترش اجازه نداد یا تو‌مرکز بهداشت قبول نکردن چون وزنش باز کم‌میشد

اولویت با شیره. حتی قبل غذا دادن هم باید با شیر خودت سیرش کنی در حد دو سه قاشق هم بخوره کافیه.

اولویت با شیره. حتی قبل غذا دادن هم باید با شیر خودت سیرش کنی در حد دو سه قاشق هم بخوره کافیه.

دیگه مقدار مصرفشو بیشتر کردم 

هر سری بیشتر از ۱۵۰ سی سی میدم 

اما کااااش شیر خودم بود 

اونموقه‌بچم خودش هر وخت سیر میشد ول میکرد 

آدم تو‌ شیر خشک متوجه نمیشه اینمقدار شیر برای بچه کافیه  یا ن...

بچم هم ساکته گشنه باشه صداش در نمیاد جیغ و داد کنه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
دیگه مقدار مصرفشو بیشتر کردم هر سری بیشتر از ۱۵۰ سی سی میدم اما کااااش شیر خودم بود اونموقه‌بچم خودش ...

آره شیردهی کلا راحت تره. دیگه این طور برای شما پیش اومده‌. شما انقدر بهش شیر بده که خودش شیشه رو پس بزنه. فکر کنم این جوری مشخص میشه سیر شده.

فرنی و حریره بادوم میخوره اونم بزور اما خب خوشحالم ک حداقل تف نمیکنه

تجربه شخصیم میگه بچه وقتی چیزیو تف میکنه با بدنش سازگار نیست

حواست باشه دقیق پیش بری اگه به چیزی حساسیت داشت بفهمی

تو یکی از تاپیکا بچشون با فرنی اسهال شدید شده بود

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
تجربه شخصیم میگه بچه وقتی چیزیو تف میکنه با بدنش سازگار نیستحواست باشه دقیق پیش بری اگه به چیزی حساس ...

نمی‌دونم 

میگم شاید مثلا پوره هویچ بافت داره برای این تف میکنه

نمی‌دونم میگم شاید مثلا پوره هویچ بافت داره برای این تف میکنه

تا حالا چی دادی؟

دو هفته اول در حد مزه کردن بده

بالاخره شش ماه فقط شیر خورده

اول بزار با طعم ها اشنا بشه 

زوری بدی زده میشه دیگگگگگه مکافات داری با غذاخوردنش

بچه هم زیر یکسال وزنگیریش با شیره نترس

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
آره شیردهی کلا راحت تره. دیگه این طور برای شما پیش اومده‌. شما انقدر بهش شیر بده که خودش شیشه رو پس ...

دیگه باید همینکارو بکنم

پوشکش هم هست 

اونموقع هیچی ن جیش میکرد ن پی پی داشت

الان پر می‌کنه

اینهمه علائم کمبود غذا داشت من متوجه نبودم😞

تا حالا چی دادی؟دو هفته اول در حد مزه کردن بدهبالاخره شش ماه فقط شیر خوردهاول بزار با طعم ها اشنا بش ...

فرنی دادم 

حریره بادوم 

پوره هویچ دادم چند بار دیدم تف می‌کنه ندادم

سوپ گوشت مرغ دادم اینم تف کرد

تا حالا چی دادی؟دو هفته اول در حد مزه کردن بدهبالاخره شش ماه فقط شیر خوردهاول بزار با طعم ها اشنا بش ...

اگه نخوره بمالم ب لباش کفایت میکنه؟

فرنی دادم حریره بادوم پوره هویچ دادم چند بار دیدم تف می‌کنه ندادمسوپ گوشت مرغ دادم اینم تف کرد

یاخدا مگه نمیگی دوهفتس شروع کردی

این همه متنوع دادی چرا

هر هفته حق داری یه چیزی تست کنی

اونم روزای اول در حد قاشق مرباخوری

یه آبگوشتم بزار بیارش سر سفره دیگه😅😅

اگه نخوره بمالم ب لباش کفایت میکنه؟

فرنی با چی درست کردی؟؟

یاخدا مگه نمیگی دوهفتس شروع کردیاین همه متنوع دادی چراهر هفته حق داری یه چیزی تست کنیاونم روزای اول ...

پوره و سوپ در حد تست بود نخورد 

دیگه فقط فرنی و حریره بادوم میدم 

2810