2777
2789

دوستان نامزد سابقم رو توی دورهمی دیذم خیلیی وقت پیش  بهش گفتم دوستت دارم و میخام بهت برکردم همینجوری منو نگاه میکرد اشکم در اومد گفتم تو چی دوستم داری یا نه گفت دونستن این قضیه جه تاثیری روی حال ما داره هنوز وسواس فکریت خوب نشده 

بعد دستشو گرفتم اینقدر سرد و رسمی بود که روش رو ازم برگردوند گفت این کارت درسته؟ من جکاره تو ام؟ دوست پسرت هم نیستم حتی 

به نظرتون دوستم داره ؟ بهم حس داره؟ چرا این حرفو زد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

چقدر آویزونی

طرف حتی محلت نذاشته بعد تو دستشو گرفتی اونم معلومه ادم شریفیه که رک بهت گفته به چه حق دستمو گرفتی مگه چکاره ات هستم

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
2805

ببخشید اینو میگم چون با افرادی که وسواس فکری دارن از نزدیک آشنایی دادم ،به نظرم نامزدت بهترین کار رو انجام داده وشما تاقبل از درمان نباید به فکر ازدواج باشی چون واقعا یکی دیگه رو بیچاره میکنید ،حتما به دکتر مراجعه کن وخودت به خودت کمک کن .

بخاطر اینکه اکسته و نه اگر میخواست برگرده شما چراغ سبز نشون دادی منتها توجه نکرد پس بیخیالش شو

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2801