2777
2789
عنوان

من فک میکنم مشکل از دهه شصیاس اگه دهه هشتادیا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 73 پست
نگا چقدم زود شوهر میکنن

😁😁😁

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره باهات موافقم تقصیر تربیت مادر پدر هاشون

مادر پدر های دهه ۶۰ انقدر خودشون تو فشار بودن عقده شده بود براشون برای همینم اصلا بچه هاشون رو تربیت نکردن یع نسل افتضاح بار آوردن از این طرف بوم افتادن عقده های خودشون رو روی بچه هاشون پیاده کردن

منم باهاشون سر و کار دارم واقعا افتضاح هستن

دیگه بچه های التن بزرگ بشن چی میشن

همش هم از تربیت پدر مادرهاست یه مشت بچه لوس بار میارن

ربطی به دهه نداره!

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من خودم دهه هشتادی ام ولی این مدل که شما میگید نیستم عاشق نماز و قرانم از حرف زدن با پسرا خوشم نمیاد و...

ولی اکثر دوستام بی دینن به خدا توهین میکنن استغفرالله 

لاشی ان‌ یا تمایل به هم جنس خودشون دارن و با هم جنس خودشون تو رابطه ان

میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمی‌تونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️

نسل خوبی نیس به هیچم اعتقاد ندارن

حرفت تا حدودی درسته تا حدودی هم ن چون از وقتی از پنجم ابتدایی بالاتر برن بیشتر دوستا و فضای مجازی تو ادب و هرچی ک بگی نقش دارن مادر پدرای بیچاره هرکاریم بگن انجام نمیدن چون الگوشون دوستا و فضای مجازین ن پدرومادر....هیچوقت نگو دهه شصتی یا دهه هفتادی بعدشم اینو در نظر بگیر الان دوره خودت تو سن خودت مامان بزرگ و مامانت تو این سن تو اینجوری بودن یا تو اونجوری مث اونا بودی؟؟؟؟من تا حدودی با حرفت موافقم تا حدودی مخالف

مشکل ازفرهنگ هست

چه دهه هشتادی چه هفتادی وچه شصتی

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

من دهه هشتادی ام هیچکدوم از این چیزایی که گفتی تو اخلاقای من نیست،نمیشه گفت همه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2810