2777
2789

۳شنبه عمل بینی دارم.پسزم دو روز پیش گفت گلوم درد میکنه آبمیوه و دارو خورد دیروز خ خوب بود.یهو از دیشب افتاد ب سرفه

سرفه های خشک میکنه.یکمم گلوش درد میکنه

میخوام ب دستیار دکترم زنگ بزنم بگم با این اوصاف مشکلی واسه عمل ندارم؟

میخوام برم تهران ۵_۶ ساعت راهه.همه کارامو کردم

خدایاااااا این چی بود این وسط

یکی بیاد باهام صحبت کنه.از ناراحتی خوابم نبرده

چ کنم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تاسه شنبه تانرفتی دکتر ببرش خو

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

به دستیار دکترت چه؟ میخوای بگی بچم مریضه بیام یا نه؟😐خودت باید تصمیم بگیری

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
بچه رو بزار پیش مادرتون بهش برسهسرماخوردگیش شدید نشهچون شما بعد عمل هم نمیتونین زیاد بهش برسین

بعد عملم میرم خونه مامانم .مامانم مراقبشه

الان بچم مریضه واسه عمل من بد نیس؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2804
تاسه شنبه تانرفتی دکتر ببرش خو

بردم دارو میدمش

نگران مریض شدن خودشه از بجه 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
هفت تخمه و شکر سرخ و آب جوش بده بهش، خوب خوب میشه

اینا رو از  کجا بگیرم

2805
به دستیار دکترت چه؟ میخوای بگی بچم مریضه بیام یا نه؟😐خودت باید تصمیم بگیری

ی تاپیک زدم میگن نرو یهو ناقل باشی بعد عملت سرما میخوری بده واسه بینی 

والا گفتن ب دکترت بگو

من دیگ رد دادم مغزم نمیکشه

2801