2777
2789
عنوان

ناراحتم

138 بازدید | 9 پست

چون اکثر فامیل برادرمو دوس دارن و براش دلسوزی میکنن مثلن وقتی به مادرم زنگ میزنن فقط احوال داداشمو میگیرن یا چنتا زن سن بالا اهل مسجد تو فامیل داریم که باهم خواهرن و برای داداشم دختر پیدا میکنن واسه ازدواج ،  یکبار بهشون گفتم چرا واسه من معرفی نمیکنین گفتن زشته واسه دختر معرفی کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون بهتر این خانما واسه تو اقدامی نکنند

غصه چه چیزایی رو‌میخوری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همون بهتر این خانما واسه تو اقدامی نکنندغصه چه چیزایی رو‌میخوری

خیلیم پررو هستن یکیشون بهم توهین کرد داشتم از مامانم شکایت میکردم میگفتم فرق میزاره برگشت گفت من اگه پسر میشناختم به دختر زبون درازی مثه تو معرفیش نمیکردم خودش حالا صیغه مرد زن دار بوده

خیلیم پررو هستن یکیشون بهم توهین کرد داشتم از مامانم شکایت میکردم میگفتم فرق میزاره برگشت گفت من اگه ...

چه بیشعور بوده

هر کسی لایق محرم بودن اسرار درونیت نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلیم پررو هستن یکیشون بهم توهین کرد داشتم از مامانم شکایت میکردم میگفتم فرق میزاره برگشت گفت من اگه ...

پس اینا به درد بخورن که بهشون اطمینان کنی برای ازدواج . فقط از خدا بخواه از امام رضا انشاالله خوشبخت بشب

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️