2777
2789
عنوان

پروفایل زنی که باشوهرم خیانت کردن بم 😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 60 پست
اسی آبروی اون زن رو‌جلو شوهرش نبردی؟؟آبروی دخترای هرزشو نبردی؟؟یه حرکتی کن تادلت آروم بشه کمی

تو یه ابرشهر بهشون میگن خاله  من ابرو کجابود دختراولش الان برای ۴ مین بارازدواج کرد فقط و فقط مهریع رو توافقی میگیره و طلاق نفربعد .. متولد ۸۲ باورت میشه؟؟؟؟ یه بچه هم ازشوهرسوم داره   شوهراش پسرای ساده ی روستایی ان همشون 

خودش شوهرش شیزین عقله  من زنگ زدم ب دخترش گوشیو داد باباش گفت مزاحم دخترم نشو 😂هرچی توضیح میدادم  متوجه نمیشد جریانو  دختردومش  کلاس هفتومه برای باردوم عقد کرده اونم با یه پسر شیرین عقل دیگه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه ابرشهر بهشون میگن خاله من ابرو کجابود دختراولش الان برای ۴ مین بارازدواج کرد فقط و فقط مهریع ...

ای بابا اینا دیگه کین!!!!

بامدرک‌بری جلوچی؟؟ حکم براشون بگیری پدرشون دربیاد

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

حرص نخور گلم تو مجازی همه خوبن همه خداترس خدا پرست ج،ن،ده میشه استخفرالله مریم....دزد میشه عادل .

درغگو دو به همزن درو میشه یکرنگ بی ریا ذات ادمها تو واقعیت معلوم نه مجازی مجازی که به یه دکمه خاموش روشن شدن گوشی بنده

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
بله هم خودش هم دخترش

خوشحالم ک بچت برگشت

حالش چطوره

واکنشش چی بود وقتی ک تورو دید

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خوشحالم ک بچت برگشتحالش چطورهواکنشش چی بود وقتی ک تورو دید

سلام عزیزدلم حالت چطوره خوبی   فداتشم  گریه ک من فقط بابامو میخوام  زنگ بزن برم گــردونه  باباشم گفت فردا میام تکلیفمو روشن کنم ینی امروز 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

جداشدم مهریمم گرفتم نه ماهه جداام باز بخلطربچه هام ک اواره ان مجبورم برگردم

عزیزم بچه هات چند ساله ان؟ ببر مشاور اگر میتونن کنار بیان با جدایی شما، جدا شی بهتره، اینطوری با زندگی کردن خودتو نابود میکنی ،فردام از بچه ها انتظار داری بخاطرت همه کار کنن،، چون اونا رو مدیون خودت میدونی،

اسی یکی هم من می شناسم تا خرخره تو کثافتکاری غرقه پروفایل گذاشته بود خدا برای من بسه یا یه چیز تو همین مایه ها. اونوقت من اگه چند روز نمازو شل بگیرم خجالت می کشم از خدا درخواست کنم. 

(می دونم که چه درخواست کنم یا نکنم لطف خدا همیشه هست ولی من...)

2810