2777
2789

فک کن شوهرم ازمجردیش تا الان با زنی ک من همسن دخترشم دقیقا رابطه جنسی داشته  وهمزمان با دختراین زن و تمام این سالها اصرار ازطرف زن بوده   نه باشوهرمن ک مسبب خیلی از طلاقای اطرافمونه  ...پول و هیچی نمیگیره  خونه ی خودشه  پیام نمیده  فقط تماس خیلی کوتاه ک بیا خونه و تمام  کارشو خیلی خوب بلده   مسبب اوارگی بچه هام خراب شدن خونه ام  و دردهای بیدرمونی ک کشیدم و هیچوقت روحیه ام دیگه نرمال نشد ته ته افسردگی و ناامیدی و تجدبه کردم جنون و تجربه کردم و مرگ و ب چشم دیدم تا بتونم بخاطر بچه هام نفس بکشم 

حالا پروفایل گذاشته   😂😂😂😂

زیرش نوشته من همه چی و ب تومیسپارم یارب خودت هم قضاوت کن هم حکم بده 

ینی خدای ما و اینا یکیه؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ میشه پول نگیره؟

آره

جدیداً توی ایران مد شده که یه سریا برای شادی دل نرای ایرانی مجانی هدیه میدن.

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

بله هم خودش هم دخترش

خوب شاید داره میگه بلای سرزندگیای بقیه آورده سرزندگیش اومده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

اینا هیچیشون نمیشه چس ناله میکنن وگرنه تاالان شوهرم تکه تکه شده بود

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
تو آروم باش چون تو با ارزشی حداقل زندگی همجنست خراب نکردی که البته شوهرتم صد در صد مقصر هست.

اسم اون لجن و ک نیار  ک تو صورتشم نگاه میکنم حالم بدمیشه جداشدم ازش باز مجبورم بخاطراوارگی بچه هام برگردم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

2810