2777
2789

خوووووااااب 

من به شدت خسته بودم و خواب داشتمممممممممم

این بیشتر از هر چیزی آزارم داد...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يكي گلفروش دسته گلي كه سفارش داده بودمو بعضي گلاش فرق گذاشته بود نامرد 

دوميشم يكي از بچه هاي يكي از اقوام مادرشو گم كرده بود اومده رو استيج وسط رقص مثل كنه چسبيده بود به همسرم و خب مادرشم ميديد و جلو نميومد كه رقصو متوقف كردم به ديجي گفتم مادر اين بيشعورو صدا بزنه 

هر بارم ديدم گفتمشون البته فاميل خيلي دورن 

بقيش عالي بود همه كمك كردن 

جزو عروسياييه كه هنوزم ازش تعريف ميشه 

چون متها برنامه ريزي كرديم و خب خرجم زياد كرديم 

اين دو موردم خيلي جزعين در مقابل اين حجم ادم 

اره این اتفاق برا منم افتاد تازه گف زشت ام شدی ی دورم موقع عکاسی دعوا کردیم

چرا اکثر مردای ایرانی گاون ؟ چرا آنقدر اعتماد به نفس دارن ؟ بخدا تفاوت چهره من و شوهرم زمین تا آسمونه 

چقدر خواستگارای بهتر داشتم خاکتوسرم ریدم تو انتخابم خاکتوسرم آنقدر ازش بدم میاد دلم نمی‌خواد هیچوقت بچه دار بشم اخلاقای گوهش روز به روز بیشتر داره رو میشه 

وای به من 

چرا اکثر مردای ایرانی گاون ؟ چرا آنقدر اعتماد به نفس دارن ؟ بخدا تفاوت چهره من و شوهرم زمین تا آسمون ...

تو رو خدا انقد حرص نخور با حرص خوردن که اون شوهر بهتر نمیشه 🥺

🤣🤣🤣🤣🤣واس چی زمین خوردی؟؟؟؟والا من با کفش ۱۴ سانتی کلی پله بالا پایین کردم که برم رای بدم زمین ن ...

زمین لیز بود پوست موز و اینجور چیزا پام سر خورد رو زانو خوردم زمین وسط رقص 😂😂فقط من نبودم ادمای دیگه ام خوردن تو فیلمم افتادنم افتاده 

2810