2777
2789

بیست و چهار روز دیگ زایمانمه

نمیزارن رانندگی کنم منم امروز از مرکز تهران باید برم شمالی ترین جای تهران اسنپ معمولا قبول نمیکنه چون ترافیک شدیده

میخوام یواشکی ماشین ببرم😅😅😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن دختر خوب خطرناکه یک لحظه غفلت یک عمر پشیمانی بزار این روزا بخیر بگذرن بعد هرجا خواستی با ماشین ب ...

واقعا واجبه اخه 

به همسرم میگم ببر منو میگ کار دارم و واقعا هم داره

به بابام گفتم گفت ۱۲ بریم

مامانمم فوبیا رانندگی داره

اسنپم قبول نمیکنه قشنگ دو ساعت مسیره 

چکار کنم اخه من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا واجبه اخه به همسرم میگم ببر منو میگ کار دارم و واقعا هم دارهبه بابام گفتم گفت ۱۲ بریممامانمم ف ...

تپسی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

شکمت به فرمون گیر نمیکنه خواهر؟؟اسنم بگیر دختر استرس ممونه زایمانتو زودرس کنه از خر شیطون بیا پایین ...

ن تا ماه قبل که گیر نمیکرد 

فقط نمیتونستم برگردم عقب رو ببینم برا پارک کردن😆😆😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا واجبه اخه به همسرم میگم ببر منو میگ کار دارم و واقعا هم دارهبه بابام گفتم گفت ۱۲ بریممامانمم ف ...

نزدیک شهر ما ۴/۵بچه ۱۴ _۱۵ساله ماشین باباشونو برداشتن و همشون درجا فوت کردن همچین حسی نداشتع باش

نزدیک شهر ما ۴/۵بچه ۱۴ _۱۵ساله ماشین باباشونو برداشتن و همشون درجا فوت کردن همچین حسی نداشتع باش

عزیزم خدا صبرشون بده

حالا اونا بچه بودن جو‌گیرن

من رفتم برگشتم شکرخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40