2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

سلام من دهه هشتادیم اسمم دیانا هست همیشه از مامانم تشکر میکنم واسه داشتن همچین اسمی یعنی تا حالا نشده بگم کاش مثلا من اسمم یه چیز دیگه بود از هر نظر خیلی عالیه😄😍

ولی جانا هم جدیده ❤️

2804
اگر کورد هستید نزارید چون پناه یکم سنگینه به زبون کوردی

چیش سنگینه؟ منظورتونو متوجه نمیشم

تلفظش راحته که

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...
من احتمالا بذارم پناه ولی نمیدونم واکنش دیگران چیه🥺

پناه خیلی قشنگه میدونستی اسم رو شخصیت تاثیر میزاره؟

احتمالا نه وقتی خوشت میاددبزار پناه و همیشه اسم بچتو قشنگ‌صدا کن تا اسمشو دوسداشتباشه

پناه خیلی قشنگه میدونستی اسم رو شخصیت تاثیر میزاره؟احتمالا نه وقتی خوشت میاددبزار پناه و همیشه اسم ب ...

بله میدونستم روی ارتعاش اسمشم حساسم

پناه اسمی نیس که شکسته بشه اصلا برا همین انتخابش کردم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...
چیش سنگینه؟ منظورتونو متوجه نمیشمتلفظش راحته که

ژونا قشنگه

دلوینم خوبه نیلینم قشنگه من عاشق یارا هم هستم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!»

2805
چیش سنگینه؟ منظورتونو متوجه نمیشمتلفظش راحته که

میدونی که کوردا ه رو ح تلفظ میکنن و پناح میشه یجوری اخرشو یجوری صدا میکنن 

پناه باید با ناز صدا بشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!»

2801