2777
2789
نه نگید اینطوری حتما بتون فشار اومده و از مرحله ی خستگی رد شدین اشکالی نداره بشینید سوره ای یوسف یا ...

دکترم از الان استراحت مطلق داده جفت خیلی پایینه

و یهویی باردار شدم ناخواسته و بچه اولمه خودم کلاتو شوکم ۲۰ سالم نشده همش تو خونم و از دانشگاهمم انصراف دادم

دکترم از الان استراحت مطلق داده جفت خیلی پایینهو یهویی باردار شدم ناخواسته و بچه اولمه خودم کلاتو شو ...

الهی حتما حکمت خدا بوده ک یهویی و بدون برنامه وارد رندگیتون شه پس بخاطر همینه ک حالتون اینشکلیه از بس ک خونه موندین و از یک ادم ازاد و دختر شنگول یهو هم باردار شدید هم حبس شدید قربونت برم اصلا ب دلت بد راه نده بشین فیلم های طنز نگاه کن انیمیشن غذاهای جدید رو امتحان کن یا اصلا یک کتاب هیجان انگیز بگیر بخون اهنگ گوش کن یا ویس قران دان کن تو خونه پخش کن و ب این فکر کن ک بعد از اومدن بچه ب درست ادامه بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما افسردگي شديد پس از زايمان داشتياشتباه ميكني الان همچين ذهنيتي براي يه خانم باردار ميسازيو اينكه ...

نه افسردگی نداشتم ولی اونجوری که بقیه تعریف میکنن نیست دروغه این حرفا  

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود