2777
2789
عنوان

بیاین مهریه مو میخوام ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 106 پست
حس تاپیک سرکاری دارم میگیرم کم کم. استارتر انگار از هفت دولت آزاده. انگار داره در مورد ناهار فرداش س ...

من کاری به حس شما ندارم عزیز 

بیکار هم نیستم بشینم تو نی نی سایت بقیه رو سرکار بزارم

چون فقط فردا میخواستم برم گفتم بپرسم 

اره از هفت دولت ازادم انگاری هم که دارم درمورد ناهار شام سوال میکنم چون برام مهریه خیلی چیز مسخره ای هستش

خب منم جدا میشم ولی بعد به اجرا گذاشتن مهریه چرا باید بمونم

معمولا حرف مهریه بشه به غلط کردن میوفتن خر میکنن آدمو 

اون زن هم بعد یه مدتی باز پشیمون میشه 

ولی دلیل اصلیم واسه نگفتن مهریه اینا نیست

علتم اینه معمولا حق و حقوق رو با مهریه نمیدن 

البته حق هم دارن سخته اعتماد

اون حق و حقوقه برام مهم تره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه من ساده😂مهریه خودمو حتما چیزی میدونم که میخوام ببخشمفقط ی سوال پرسیدم همه اومدن نصیحت کردن و ش ...

چند سال دیگه شایدم چند ماه دیگه به حرفمون میرسی اونموقع یاد کن حرفای خانومای این تاپیک رو 

2803
معمولا حرف مهریه بشه به غلط کردن میوفتن خر میکنن آدمو اون زن هم بعد یه مدتی باز پشیمون میشه ولی دلیل ...

نه من خر نمیشم چرا بشم با اینکه عاشقشم حتی میمیرم براش ولی اگه خیانت کنه پرتش میکنم از زندگیم بیرون

من خودم به همسرم گفتم حق طلاق و حضانت فرزند اینا و حق خروج از کشورو بده مهرمو ببخشم نداد حتی سر این یه مدت دعوا داشتیم 

اگه مهریه باشه بایددد اول کل مهریه زن پرداخت بشه چون دین هست گردن کرد بعد از مابقی اموال به پدر و ما ...

خدا اون روزو نیاره که همسر ادم فوت کنه ولی واقعا همه چیز اسلام رو حق و واقعا اسی مهرت 21 سکه  یعنی اگه سکه 53 میلیون باشه میشه 1 میلیارد و صد و سیزده تومن چیزی نمیشه اشتباه میکنه عزیزم میدونی کسی از ی ثانیه دیگشم خبر نداره 

نه من خر نمیشم چرا بشم با اینکه عاشقشم حتی میمیرم براش ولی اگه خیانت کنه پرتش میکنم از زندگیم بیرونم ...

نه من همون اول میگم حق و حقوق میخوام

نده نمیتونم اعتماد کنم 

ولی خب حق میدم مهریه زیاد قبول نکنه پسری 

حالا باز چند سال پیش یه چیزی

الان قیمت سکه خیلی بالا رفته

2804
خدا اون روزو نیاره که همسر ادم فوت کنه ولی واقعا همه چیز اسلام رو حق و واقعا اسی مهرت 21 سکه یعنی ا ...

دقیقاااا 

حالا استارتر میگه اموال نصف نصف بشه که مرد می‌تونه از زیرش در بره 

البته خود منم خونه نصفش به نام منه ولی باز مهریمو نمیبخشم

نه من همون اول میگم حق و حقوق میخوامنده نمیتونم اعتماد کنم ولی خب حق میدم مهریه زیاد قبول نکنه پسری ...

من همون اول گفتم فقط حق تصنیف اموال داد یا حق تحصیل و اشتغال اینا بقیه رو نداد گفت نمیتونم حق طلاق بدم عصبی بشی زودی بری طلاق بگیری حتی من مهریه هم نمیخواستم 

من همون اول گفتم فقط حق تصنیف اموال داد یا حق تحصیل و اشتغال اینا بقیه رو نداد گفت نمیتونم حق طلاق ب ...

ایشالا خوشبخت بشید تا ابد 

والا هم به خانما حق میدم هم اقایون 

اما هیچ وقت نمیتونم درک کنم چرا نباید حق و حقوقا برابر باشه 

2805
ایشالا خوشبخت بشید تا ابد والا هم به خانما حق میدم هم اقایون اما هیچ وقت نمیتونم درک کنم چرا نباید ح ...

منم واقعا خیلی ناراحتم بخاطر این موضوع تو دانشگاه چند سال پیش به استاد معارفمون این مشکل رو مطرح کردن گفت ک چون خانوما پریود میشن حث طلاق ندارن 🫥🫥🫥🫥

منم واقعا خیلی ناراحتم بخاطر این موضوع تو دانشگاه چند سال پیش به استاد معارفمون این مشکل رو مطرح کرد ...

همیشه بهونه دارن واسه این مسائل 🫠 والا پروسه طلاق انقدر طولانیه که دلیل منطقی نیست واسه عصبی شدن دوران پریود 

2801