2777
2789
عنوان

بیاین مهریه مو میخوام ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل برای یه پشت چشم نازک کردن من دنیا رو زیرو رو میکرد الان بعد ۱۷ سال زندگی هنوز خیلی دوستم داره ...

آهان 

خب بازم خداروشکر مشکل خاصی ندارید ❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2803
منم حرکت درستی نمیبینم یه عنوان هدیه دادن ولی خب کلا بخوام ازدواج کنم مهریه تعیین نمیکنمحس خوبی بهم ...

من خودمم با مهریه کسی رو نگه نمیدارم ولی خدایی نکرده اگه خیانت ببینم با همون دهنشو سرویس میکنم تا عمر داره قسط و تاوان بده

حرص نخور عزیزمممم🤣

حرص؟ 

تو رو من بهت میگم حق و حقوق محضری چی داری؟ میگی نصف اموال که راه در رو داره. با یه سکه ناقابل مهریه. 

والا خودت متوجه نمیشی و گرنه بیشتر خنده ام میاد به سادگیت.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
منم حرکت درستی نمیبینم یه عنوان هدیه دادن ولی خب کلا بخوام ازدواج کنم مهریه تعیین نمیکنمحس خوبی بهم ...

باورت میشه من خودم اونموقع به شوهرم گفتم ۱۴ سکه خود شوهرم گفت من ۴۰۰ تا میزارم روش و مهریم شد ۴۱۴ تا 

2804
من خودمم با مهریه کسی رو نگه نمیدارم ولی خدایی نکرده اگه خیانت ببینم با همون دهنشو سرویس میکنم تا عم ...

دیگه هر کسی نظری داره 

من خیانت ببینم همون اول جدا میشم 

فقط میخوام زودتر برم 

معتقدم اونی که خیانت میکنه اونقدر در حق خودش بدی کرده که خانوادشو بهم بزنه 

گورشو گم کنه بره فقط ، یه روزی هم پشیمون میشن خائنا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2805
حرص؟ تو رو من بهت میگم حق و حقوق محضری چی داری؟ میگی نصف اموال که راه در رو داره. با یه سکه ناقابل م ...

باشه من ساده😂

مهریه خودمو حتما چیزی میدونم که میخوام ببخشم

فقط ی سوال پرسیدم همه اومدن نصیحت کردن و شروع کردن 

2801