2777
2789
عنوان

وقتی شوهرمو میبینم میخوام از خوشحالی بال در بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 102 پست
مثلا خرید می‌رفتین اون حساب میکرد ؟؟

مرد تامین کننده هست ،من دوران دوستی بیرون میرفتیم شوهرم کارتشو بزور میداد بهم .الان هم دست دل باز اصلن خسیس نیست پسری که دوستت داشته باشه برات خرج میکنه منظورم این نیست آدم قصد کندن طرفو داشته باشه ولی یه مرد عاشق خودش پیش  قدم میشه ،مردا برا هرچیزی تلاش کنن بیشتر علاقه مند میشن 

خدای مهربون دوستت دارم اگ امضامو دیدی برا شفای بیماریم صلوات بده ممنون.من عاشق خریدم وشوهرمم کارش ساخت ساز هرجا صلاح بدونه میسازع منم فکر خریدن وسایل میشم🙂🙂 عشق خریدم  تایم طولانی رانندگی خستم می‌کنه بخاطر همین آنلاین میخرم و از شما قشنگا نظر می‌خوام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرد تامین کننده هست ،من دوران دوستی بیرون میرفتیم شوهرم کارتشو بزور میداد بهم .الان هم دست دل باز اص ...

اره میفهمم چی میگی 

پارتنر قبلیم خیلی حامی بود واقعا لذت می‌بردم ولی خب اخلاقش خوب نبود ، کات کردیم 

حالا این اخلاقش خوبه ، ولی خوب خرج نمیکنه 

مثلا کافه ای جایی بریم حساب می‌کنه 

ولی امروز برای اولین بار اومدم خرید کنه برام 

پالتو بخرم ، یه تعارف ریز زد و شل کرد 

خودم حساب کردم 😑 با اینکه برای خودش خرید کرد 

اره میفهمم چی میگی پارتنر قبلیم خیلی حامی بود واقعا لذت می‌بردم ولی خب اخلاقش خوب نبود ، کات کردیم ح ...

خب چرا تارف کردی وقتی با یه مرد بیرون دست جیبت می‌کنی .حساب میکرد یاد می‌گرفت ،این سایت بپرسی میگن وظیفه اون نبود و فلان ولی چه ربطی داره من پسر خالمو اتفاقی دیدم خیابون شال میگرفتم گفت کارتتو بزار جیبت ی مرد باهاته بعد زن حساب کنه حالا فکر کن هیچی منم نیست حساب کرد ولی بعدش کادو خریدم برا بچش جبران شد .کار طرفت واقعا ضایع هست .وقتی مرد هست و اجازه بده تو دست جیبت کنی .

هرکس نظرش متفاوت این نظر من شاید هم غلط 

خدای مهربون دوستت دارم اگ امضامو دیدی برا شفای بیماریم صلوات بده ممنون.من عاشق خریدم وشوهرمم کارش ساخت ساز هرجا صلاح بدونه میسازع منم فکر خریدن وسایل میشم🙂🙂 عشق خریدم  تایم طولانی رانندگی خستم می‌کنه بخاطر همین آنلاین میخرم و از شما قشنگا نظر می‌خوام 
2803
خب چرا تارف کردی وقتی با یه مرد بیرون دست جیبت می‌کنی .حساب میکرد یاد می‌گرفت ،این سایت بپرسی میگن و ...

اره موافقم ، حتی کارتشو درآورد من گفتم نه 

دیگه اصرار نکرد بعد 

فروشنده هم خانوم بود ، برگشت گفت وقتی میگه نه ، بذار خودش حساب کنه 😑🤦🏻‍♀️ 

دلم میخواست بزنم تو دهن فروشنده 😂

اره موافقم ، حتی کارتشو درآورد من گفتم نه دیگه اصرار نکرد بعد فروشنده هم خانوم بود ، برگشت گفت وقتی ...

عزیزم اشکال ندارع سری بعد جبران کن .یا مثال بگو فلانی پدر مادر برادر خواهر دوست هرکس خودت صلاح میدونی  یکی از آدمای نزدیک زندگیت اسم ببر برات کادو مثال یچیزی خریده خوشحال شدم فهمیدم چقد براش ارزش دارم مستقیم بگی هزار حرف درست میکنن که آره من که کارت دادم یا چشمت پی پول منه .

عزیزم اشکال ندارع سری بعد جبران کن .یا مثال بگو فلانی پدر مادر برادر خواهر دوست هرکس خودت صلاح میدون ...

اره درست میگی 

ولی مثلا چند روز پیش گفتم از یه ماگ خوشم اومده 

امروز دیدم برام خریده اورده با یه شاخه گل 

ولی موقع خرید حساب نکرد تو ذوقم خورد 🥲

اره درست میگی ولی مثلا چند روز پیش گفتم از یه ماگ خوشم اومده امروز دیدم برام خریده اورده با یه شاخه ...

خب پس به دل نگیر. دیگ سری بعد هم لاکچری بازی در نیار دستت بزار جیبت .فکر‌کنن کم توقع باشی عاشقت میشه یسری پسرا اصلن نمی‌دونن چی به چیه فاز خودشون هستن 

2804
خب پس به دل نگیر. دیگ سری بعد هم لاکچری بازی در نیار دستت بزار جیبت .فکر‌کنن کم توقع باشی عاشقت میشه ...

اره اینم کلا بلد نیست چه جور رفتار کنه 

اولین رابطشه ، خیلی خامه 

باید کم کم یادش بدم 

مرد تامین کننده هست ،من دوران دوستی بیرون میرفتیم شوهرم کارتشو بزور میداد بهم .الان هم دست دل باز اص ...

عزیزم اول باید زنو دوس داشته باشه تا هزینه کنه بعد بیشتر با هزینه کردن وابسته بشه 

مثلا خود تو چشمات تعجبی نداره ک زیاد بخواد بابتش هزینه کنه🫥

🐣
اره اینم کلا بلد نیست چه جور رفتار کنه اولین رابطشه ، خیلی خامه باید کم کم یادش بدم

گفتی برام گل گرفته آورده پس دوستت داره اگ آدم خوبی هست یکم روش کار کن خسیس باشه مرور زمان متوجه میشی من می‌دونم تو مشکلت پالتو نبود بحث ارزش و خسیس بودنش هست از این ترسیدی که اینم کم کم بیشتر متوجه میشی عزیزم موفق باشی 💞

2805
عزیزم اول باید زنو دوس داشته باشه تا هزینه کنه بعد بیشتر با هزینه کردن وابسته بشه مثلا خود تو چشمات ...

اره همون عشق منظورم بود🤭 خالی کردن جیب طرف نبود .یسری اشتباه متوجه میشن اینجا .