2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

350 بازدید | 60 پست

بچه ها بیایید از فردا یعنی ۱۲ ابان ماه باهم رژیم شروع کنیم و هر روز اخر روز بیاییم به هم دیگه بگیم روزمون چطور بود و چیکارکردیم و چی خوردیم یا چه فعالیتی کردیم که از هم دیگه انگیزه بگیریم و انرژی بگیریم 

کی همراه میشه؟🏃‍♀️

خب من بگم وزنم امروز ۱۱ ابان ماه ۱۴۰۳ (۹۷)کیلو  وزن هدفم (۶۵)

شما هم بگین👯‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجور رژیمی

من که عزیزم رژیم خاصی مد نظرم نیست و البته بنظرم نمیخواد سخت بگیریم من خودم با کم خوری شروع میکنم خوراکمو کم میکنم و سعی میکنم وقتایی هم که محیا باشه سبزیجاتو تو غذام بیشتر کنم و ابپز شده بخورم اگرم عذای معمولی توی سفره باشه مثلا اگر یک بشقاب برنج میخوردم الان پنج قاشق بخورم شاممو تا حداقل ساعت هفت خورده باشم و پرخوری اضافه نکنم هله هوله مخصوصا نخورم اصلا  و فعلا توی خونه پیاده روی کنم فرصتش بشه بیرون چون فعلا نمیتونم برم باشگاه 

چجور رژیمی

من قبلا یک سال رژیم و ورزش مدام گرفتم و خیلی پشیمونم ک گذاشتم دوباره وزنم برگرده خودمو ب وزن ۷۵ رسونده بودم و عالی شده بودم و با همینکارا بود همش الان دوباره میخام همینکارو کنم ک وقای خودمو جلو اینه مبینم خوشحال باشم اعتماد به تفس داشته باشم حس زیبایی و وقار کنم از خودم بدم نیاد

رژیم چربی و پروتیین دیگ همش مرغ و تخم مرغ و گوشت یا سبزیجات نهایت میوه و کربوهیورات ممنوع

عه نمیدونستم اینه من یکسالی ک رژیم گرفته بودم تنها چیزی ک میخوردم فقط و فقط تخم مرغ ابپز و فیله مرغ و کلم بروکلی و کدو بود برای ناهار شامم ک عصر بود سبزیجات فقط همش هم ابپز 

حالا گاهی وقتا تخم مرغا رو کم و زیاد میکردم یا گاهی کنارش ی نون تست میزاشتم اگه هم خسته میشدم غذاهای دیگه رو زژیمی میپختم یا غذای توی سفره خیلی کم ولی نود درصد همین بود خوراکم اولش سخت بود ولی عادت کردم و واقعا سیر کننذه بود خیلی خوب بود😢😢