بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم دکتر گفته استراحت.ولی گاهی میشینم روصندلی ظرف میشورمولی جارو اینا اصلااااااا نمیتونمبله خودمم می ...
پس تروخدا بیخیال کار نکن مهم نیس هیچی من همین بودم ول کردم اعصابم راحت شد هروقت دلم میخاس کار میکردم همسایه یا اشنایی چیزی کنارت هستن بگو بیان کمک اگرم نیس ک ولش یه نظافت کارم بیاد دوساعت در روز خوبه
اخه فامیل هی زنگ میزنن وای کارات رو زمین موندهشیطونه میگه بگو خیلی ناراحتین پاشین بیاین کمکولی ازاون ...
تو ب بچه برس یع غذا و ظرف کارای دیگ رو محدود کن بهشون بگو مگه چیه شدن خبرنگار خبرشون همیشع درحال قضاوتن .من اونقد ک کار کردم الکی الکی کیسع ابم پاره شد تو نکن از من میشنوی
اصلا نمیدونم چرا توی ایران اینطوریه🤦🏻♀️ اما اونی برندس ک ب دل خودش زندگی کنه و به چیزی اهمیت نده اگر بخای ب بقیه اهمیت بدی استرس و فشارش برای تو میمونه
اصلا نمیدونم چرا توی ایران اینطوریه🤦🏻♀️ اما اونی برندس ک ب دل خودش زندگی کنه و به چیزی اهمیت نده ...
خیلی ادم باید رو خودش کار کرده باشه ک اینجوری زندگی کنه وگرنه مث من همش نگرانه بشینن بگن وای بارداره زندگیش رو کثیفی برده.البته بگن هم کاری نمیتونم بکنم چون واقعا کاری ازدستم ساخته نیس شرایطم فعلا اینجوریه
فقط کافیه یه جارو بزنم یا یه گردکیری اونموقع دیگه هییچ
چشم عزیزمهمینکارو میکنمب خدا چن وقت پیش ک حالم بد شد و رفتم بیمارستان یکیشون نگفتن شب بیایم پیشت یا ...
نیست ک نیس چون بقیه حسودن نمیگن خودخواهن یا کلی مشغله دارن تو ناراحت نباش اروم اروم کاراتو بکن محدود البته و استراحت کن و غذاتو خوب بخور ک بچت جون بگیرع به اون یکی بچتم برس و تمام کار هیچوقت تموم نمیشع خودتو بخاطرش تمون نکن
ممنونم ازت دوست عزیزم.خداخیرت بدهبعضی وقتا ادم نیاز داره یه نفر بیرون از گود اگاهش کنهانگار ادم وقتی ...
همچنین عزیزم من وظیفمه .من چون خودم گذروندم یا تو زندگی بقیع دیدم و فهمیدم ک این بُرهه جزئی از زندگیع و گذراست واقعا هرچقد ب بقیه اهمیت بدی بیشتر وبیشتر خودت استرس و فشار میبینی خونه کثیفه ک کثیفه ناسلامتی شما بارداری یک بچه مدرسه ای هم داری استراحتم ک هستی شوهر بنده خدا شبم سرکار خب اشکال نداره جوابشونو ندع پیام بدع بعدا بگپ خواب بودم ظرف میشستم یا خونه دوستم بودم دعوت اصلا مهم نباشن برات چون خونه خودشونم همینه بخدا یا قبلا همین وضع بوده